Szerinted melyik társadalmi csoportra kültjuk a legtöbbet?
Figyelt kérdés
-nyugdíjasok
-munkanélküliek
-diákok
-állami alkalmazottak
2015. márc. 27. 12:35
11/18 BlackSword válasza:
Hát nem a te magyartanárodra az látszik...
12/18 anonim válasza:
Nem tudom, hogy egyesek melyik országban élnek.
Momentán én spórolni akarok. A szüleiden akarok spórolni, amikor nyugdíjasok lesznek, rajtad, amikor munkanélküli leszel, a gyerekeden, amikor diák lesz belőle és a feleségeden, amikor sorban áll a közmunkáért... :P Papa-mama-playstation mögül könnyű prédikálni :D.
13/18 anonim válasza:
A felsorolásból sajnos kihagytad a helyes választ csak azt nem írhatom le mert akkor rasszista lennék
15/18 anonim válasza:
Nagyon gyengék a válaszok.
A legtöbbet ugyanis stadionokra költjük.
16/18 anonim válasza:
Baromira felesleges ez a "szerinted mire költ" kérdés, mikor meghatározott összegek vannak elkülönítve különböző irányzatokra. KSH oldalán megtekinthető mire mennyi megy el visszamenőlegesen is.
Általános költségvetés, de találhatsz részletesebbet is:
17/18 anonim válasza:
Szerintem a nyugdijasokra meg a munka nélküliekre.
18/18 anonim válasza:
Az egészségügyi költségek hogyan számítanak?Vagy csak a megadott kategória szerinti egészségügyi hozzáadás nélküli kiutalt összegekről legyen szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!