Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Milyen összeesküvés elméletek...

Milyen összeesküvés elméletek keringenek a repülőgépet szándékosan megsemmisítő pilóta ügyében?

Figyelt kérdés
2015. márc. 27. 11:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Még semmilyen, de majd mindjárt kitalálunk egy párat, jó?
2015. márc. 27. 11:50
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
Orbán Viktor.
2015. márc. 27. 11:52
 3/13 anonim ***** válasza:
58%
Én ma a vonaton hallottam, hogy nem a pilóta volt a hibás, csak rakenik, mert így jobban kijönnek a buliból.
2015. márc. 27. 11:53
 4/13 anonim ***** válasza:
87%
Azon a gépen voltak Orbán Viktor ügynökmúltjának bizonyitékai.
2015. márc. 27. 12:05
 5/13 anonim ***** válasza:
39%

Nekem nem tetszik, hogy kapásból azzal jöttek, biztosan élt, mert lélegzett... egy eszméletlen ember is lélegzik.

Nem vagyok pilóta, nem is leszek soha, de a józan eszem azt diktálná, ha meg akarok ölni 150 embert, azt gyorsan teszem, nem szabályosan, kényelmesen süllyedve...

2015. márc. 27. 12:06
 6/13 Andizsuzsi ***** válasza:
63%
Kedves utolsó! Több repülésbiztonsági szakember is elmondta, hogy a lélegzéstől függetlenül szinte biztos, hogy a másodpilóta okozta a balesetet, persze ezt csak a teljes vizsgálat után lehet ezer százalékosan állítani. Viszont ha ájult lett volna, akkor a kapitány be tud menni a fülkébe. A fülke nyitását blokkoló kallantyú csak folyamatos nyomvatartás mellett működik, és úgy van elhelyezve, hogy kizárt, hogy a pilóta pl. rádőljön és lenyomja rosszullét esetén. Vagyis a másodpilóta végig a tudatánál, szándékosan zárta ki a kapitányt.
2015. márc. 27. 12:13
 7/13 anonim ***** válasza:
43%

"Én ma a vonaton hallottam..."

Nahát, ott aztán okos emberek is szoktak utazni :D

2015. márc. 27. 13:30
 8/13 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem Putyin volt.

Ezt a kallantyús/gombos dolgot nem értem. Alapból nem zárt a pilótafülke ajtaja? Hogyan védekeznek az ellen, ha egy arab allah akbar kiáltással be akar oda törni?

Nekem is fura ez az egész, mert jómagam is depressziós vagyok és ha öngyilkos akarnék lenni, nem vinnék magammal egy repülőnyi ártatlan embert.

2015. márc. 27. 14:03
 9/13 Andizsuzsi ***** válasza:

"Ezt a kallantyús/gombos dolgot nem értem. Alapból nem zárt a pilótafülke ajtaja? Hogyan védekeznek az ellen, ha egy arab allah akbar kiáltással be akar oda törni?"

De, az ajtó alapon is zárva van. Kintről a pilóta vagy a személyzet más tagja számkód alapján tud bejutni (úgy, mint pl. a lépcsőházakba) Viszont belül van ez a bizonyos kallantyú, amivel a bent lévő pilóta blokkolni tudja a számzárat, de csak a kallantyú folyamatos lenyomva tartásával.

2015. márc. 27. 15:50
 10/13 anonim ***** válasza:
És arra nem is gondoltok, hogy mi van a macskával???
2015. márc. 27. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!