Milyen összeesküvés elméletek keringenek a repülőgépet szándékosan megsemmisítő pilóta ügyében?
Nekem nem tetszik, hogy kapásból azzal jöttek, biztosan élt, mert lélegzett... egy eszméletlen ember is lélegzik.
Nem vagyok pilóta, nem is leszek soha, de a józan eszem azt diktálná, ha meg akarok ölni 150 embert, azt gyorsan teszem, nem szabályosan, kényelmesen süllyedve...
"Én ma a vonaton hallottam..."
Nahát, ott aztán okos emberek is szoktak utazni :D
Szerintem Putyin volt.
Ezt a kallantyús/gombos dolgot nem értem. Alapból nem zárt a pilótafülke ajtaja? Hogyan védekeznek az ellen, ha egy arab allah akbar kiáltással be akar oda törni?
Nekem is fura ez az egész, mert jómagam is depressziós vagyok és ha öngyilkos akarnék lenni, nem vinnék magammal egy repülőnyi ártatlan embert.
"Ezt a kallantyús/gombos dolgot nem értem. Alapból nem zárt a pilótafülke ajtaja? Hogyan védekeznek az ellen, ha egy arab allah akbar kiáltással be akar oda törni?"
De, az ajtó alapon is zárva van. Kintről a pilóta vagy a személyzet más tagja számkód alapján tud bejutni (úgy, mint pl. a lépcsőházakba) Viszont belül van ez a bizonyos kallantyú, amivel a bent lévő pilóta blokkolni tudja a számzárat, de csak a kallantyú folyamatos lenyomva tartásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!