Az összeesküvés-elmélet hívők miért tartanak az új világrendtől?
Mi lesz akkor, ha azt bevezetik?
Mert tegyük fel, hogy valóban létezik.
A többieknek pedig szeretném leírni, hogy én se hiszek benne, csak érdekel, h mi ennek a lényege.
Nem érdeklenek másfél órás videók, szeretném, ha valaki lényegretörően leírná.
És még egyszer:
Nem hiszek benne és elhiszem, hogy a büdös életben nem vittétek semmire és ez a napotok csúcspontja, hogy okoskodtok az interneten, de nem kérek a szkeptikusok erőfitogtatásából, ne itt élvezkedjetek, majd írok ki egy jó chemtrailes kérdést, ott oszthatjátok az észt "h mekkora baromság höhöhö" meg "hol vannak a gyíkemberek höhöhö"
Na csak, mert a szkeptikus a másik állatfaj, aki ebből él, hogy naphosszat nem létező dolgokat cáfol és ettől érzi magát az élet császárának:)
New World Order = One World Government!
Ennyi!
Hogy ez jó-e, vagy rossz, azt nem lehet tudni, de sejthető! Az USA alapító atyáinak bölcsessége által!
Íme 3 nagyon rövid elnöki beszéd a számtalanból, amelyekben a NWO-ról beszélnek. Nem másfél órás videók!
http://www.youtube.com/watch?v=byxeOG_pZ1o
(hossz: 1 perc 51 mp)
http://www.youtube.com/watch?v=_y0hVI8Oi8Q
(hossz: 2 perc 39 mp)
http://www.youtube.com/watch?v=ukMZNTW4HJQ
(hossz: 4 perc 3 mp)
ez egy rövidített verzió. Megtalálod itt a teljes beszédet is.
Az én személyes véleményem, hogy a One World Government-tel nagyon rá fogunk b@..ni. Az erőszakos globalizáció rossz.
"One World Government-tel nagyon rá fogunk b@..ni. Az erőszakos globalizáció rossz."
Szerintem meg csak ez véd meg minket az éhes haduraktól. Csak nézd meg a környezeted, hogy szedi meg magát a polgármester, följebb hogy szedik meg magukat politikusok cégei, titokzatos offshorecégek hogyan "adnak tanácsot" milliárdokért, és hőn szeretett vezérünk közben ölre megy az EU-val hogyan adóztathatna meg jobban. Miközben lefelé megy a propaganda ezerrel, hogyan véd meg minket. És ez Európa. Itt is meg lehet csinálni. Kell valami ami nem engedi őket, mert akkor fogunk rá.aszni. A nemzeti szuverenitás zászlaja alatt addig szívja a vérünket, amíg teheti. Lassan elég lesz!
És mi a garancia, h a világrendben minden oké lesz?
Ugye nem lesz kohézió, legalábbis én így látom.
"Az összeesküvés-elmélet hívők miért tartanak az új világrendtől?"
Mindenki útálja, ha diktatúrában élne és ráerőszakólnák a rabszólgaságot.
"Mi lesz akkor, ha azt bevezetik?"
soha sem látott nyomor és a gondolatok cenzúrázása.
"hogy én se hiszek benne, csak érdekel, h mi ennek a lényege. "
"Nem érdeklenek másfél órás videók," Ezért nem hiszel benne. " szeretném, ha valaki lényegretörően leírná. " Ezt nem lehet
A lényeg, hogy a társadalmi rendszerben és az emberi természet szükségszerűen egyszer eljut a totális kontról megvalósítása felé, az a kérdés mikor lesz valós. Előbb utóbb
"És mi a garancia, h a világrendben minden oké lesz? "
Semmi. A mostani viszont nem oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!