Léteztek/léteznek női kínvallatók? Milyen módszereket alkalmaztak?
Léteztek női kínvallatók, és olyan módszert alkalmaztak amilyet a férfi kínvallatók. Testalkatukból adódóan talán kicsit kevesebb testi erőszakot produkáltak, de elektromos sokkolás, égetés, vegyi anyagok használata belefért a repertoárba.
Ami viszont nem volt: "üvegcsöves vallatás" Ez úgy ahogy van nettó baromság.
Először is mert sehol nincs írásos nyoma.
Másodszor: Kivitelezése is megkérdőjelezhető, de ha mégis valaki egy kókadt fa..szba bele tud dugni egy üvegcsövet az szép teljesítmény. Mellesleg az elszenvedő rövid időn belül belehalna a vérveszteségbe, tehát a kínzás értelmetlen.
Mellesleg szerinted hol gyártották és kinek a megrendelésére az üvegcsövet?
"Nem volt nehéz több hónapnyi fogság után. "
Hát amikor valaki tudja hogy kihozni fogják nem lesz merevedése hacsak nem mazochista.
" Terror Házában külön vitrinben van a kis üvegcső amit használtak."
Te láttad? Én nem, igaz kb 5 éve jártam ott.
Nem olvastam Szalma Árpád beszámolóját, de továbbra sem hiszem el a történetet.
A kínzásoknak volt oka. Valamire rá akarták venni a pácienst. Ha ez megvolt akkor elítélték és betették egy cellába. Csak úgy a hecc kedvéért nem kínoztak. Több hónapnyi fogság pedig nem volt az AVH-nál. Néhány nap alatt kiverték belőled amit akartak, és ha túlélted akkor elítéltek egy koncepciós perben és mehettél valamelyik börtönbe (elsősorban Vácra).
Nem hiszem, hogy egy ilyet túlélsz. Ugyanis a far..kad nem más mint egy nagy "vértartály". Néhány percen belül elájulsz a vérveszteségtől, baj meghalsz.
Szóval szerintem nettó baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!