A magyar jobboldal a zsidóktól vesz át módszereket?
Elfogultság nélkül írom, szerintem nem csak nekem tűnt fel.
Vannak dolgok, amiket meghonosítottak.
Az antiszemita szónak lett egy magyarosított megfelelője:
antiszemita - antimagyar zsidóellenes - magyarellenes
A kritika nem mindig "anti" és nem mindig "ellenes".
Vagy ott van még, ez a palesztin ügy.
A zsidók bűntudatot keltenek az európaiakban a holokauszt miatt, kollektív bűnösség....stb
A magyar jobboldal pedig a zsidókban akar bűntudatot kelteni emiatt az arab dolog miatt.
Nem a zsidóktól vesz át módszereket, hanem a gazemberektől!
Ezt én nem azonosítanám sem a zsidósággal, sem a magyarsággal egyáltalán.
Inkább a gazemberséghez van köze.
Tegyük hozzá, hogy a gazemberség is mindig az ÁLDOZAT VÁDOLÁSÁVAL kezdődik.
Ahogyan a megerőszakolt fiatal lányokat is mindig hibáztatják az öltözködésük, viselkedésük miatt, ugyanúgy a politikai áldozatokat is mindig hibáztatják. Nyilvánvaló, hogy nem a zsidóság vagy a cigányság tehet a holokausztról, hanem a magyar és a német politikai elit. Nyilvánvaló, hogy a külföldre rekedt honfitársaink sem tehetnek arról, amit ellenük a Magyar Királyság, Németország és a többi idegen orsázg politikai elitje elkövetett. Az áldozatokon csattan az ostos, mégis nagyon-nagyon sokan őket hibáztatják. Erre pedig szépen rájátszanak a gazemberek, az igazi bűnösök, vagy azok eszmei utódai. És hangoztatni kezdik, hogy anitXizmus van, vagy Xellenesség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!