Ebben az esetben mi a teendő? Veletek történt már ilyen? Mit gondoltok erről?
Valaki (számomra ismeretlen személy) Facebook-on írogatott agresszív fenyegetéseket, és azt is megemlítette, hogy ő egy bűnbanda tagja.
Már lassan egy éve történt ez, letiltottam az illetőt, beszéltem interneten egy magas rangú rendőr ismerősömmel, és azóta nem jött fenyegető üzenet, viszont tavaly májusban levideózott egy férfi az utcán, aki olyan 28-35 év körüli, és azóta gyakran láttam nagy, főként fekete kocsikat, melyekben bűnöző-szerű férfiak ültek, és a lakóhelyem környékén "köröztek". Ezen kívül, tavaly szeptemberben, a kirándulásomon is követett egy (50-55 éves) ember, aki le is fotózott. Továbbá, néha láttam a környéken 4-5 fiatalt, akik valahogy tudják a nevem, és gyakran, gúnyosan köszöngettek, egyszer pedig belém kötöttek. Azért írtam az előző három mondatot múlt időben, mert az utóbbi hónapokban teljesen megszűntek a gyanús események.
Hozzáteszem: nem a tavalyi netes fenyegetés volt az első eset. 2011 őszén is írogatott valaki durva üzeneteket, őt is letiltottam.
16:51
Lehetséges, hogy az van. Viszont, attól még megtörténtek ezek a dolgok.
14:04
Mennyire tartod "veszélyesnek" a helyzetem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!