Mit gondoltok mitől lehet ez és mi a teendő ez ügyben?
Figyelt kérdés
Voltam orvosnál és azt állapította meg,hogy a fitymafékem rövid.Ha normál állapotban van akkor tudnám húzni a makk alá is,de saját szemszögből nézve bal oldalt le van tapadva,jobb oldalt pedig nem.Ez mitől lehet?Merev állapotban pedig abszolút nem akar hátracsúszni még a makk alá sem.Épphogy kilátszik a feje.Ráadásul merev állapotban is teljesen ellepi a fityma a makkot.Miért?Egyébként 16 éves vagyok.2014. júl. 4. 00:05
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy van egy kis letapadásod is, amit nem tudtál megoldani, mert a féked rövidsége miatt a fitymád nem hátrahúzható rendesen.
Gondolom az orvos fitymafék műtétet javasolt, ami megoldást jelent erre (feltéve, hogy nincs szűkületed).
A műtét után a fitymád lankadt és merev állapotban is hátrahúzható lesz majd.
2/6 szamo77db válasza:
Én is úgy gondolom, legjobb lenne orvoshoz fordulni. Majd ő tudni fogja, mi a teendő.
3/6 A kérdező kommentje:
Csak egy kenőcsöt írt fel amivel minden fürdés után bekenem.
2014. júl. 4. 18:50
4/6 anonim válasza:
Milyen kenőcsöt? És mikor kell kontrollra visszamenned?
5/6 anonim válasza:
Én úgy vélem neked szükületed van ,és arra kaptad kenőcsöt.
Fékre nem szoktak adni,mert azon ez nem segit.
A fék rövidégét csak akkor lehet megállapitani,ha a bőr már a makk alatt van ,de tovább nem húzható .
6/6 A kérdező kommentje:
Annyit mondott,akkor menjünk vissza ha nem javul az állapota.Én úgy veszem észre nem sokat,de már valamicskét javult.
2014. júl. 4. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!