A makkomon a húgycső nyílásánál apró fehér pöttyök jelentek meg. Nem viszket, nem fáj, de kezd zavarni és azt veszem észre hogy kezd elterjedni jobban a makkomon. Mi a teendő? 17/f
Ez általában nem szokott eltűnni magától, a kenőcsökkel nem vagyok képben. TB alapon biztos, hogy nem csinálnak vele semmit, de vannak ilyen eljárások.
A mondatom második felét viszont nem hallottad meg, pedig jó lenne. Ez is simán lehet még pl. vírusos szemölcs, mert kb. ugyanígy néz ki, és te nem vagy orvos, nem tudod megállapítani. 17 évesen pont ideje megtanulni, hogyha problémád van a testeddel, fordulj szakemberhez, és ne itt kérdezgess. (bocsi, de egészségügyis vagyok, és túl sok elrettentő példát láttam már, ahhoz, hogy tudjam, a magyarok nem nagyon szeretnek dokihoz menni, csak amikor már késő)
Nem jól tudod, a vírusos szemölcs rendszerint nem is fáj és nem is viszket. Ne vedd még át a doktoridat. :)
Ellenben így, ha nemi életet élsz, bátran átadhatod a partnerednek, nagyon fog neki örülni.
Nem akarlak ijesztgetni, a pearly is elég gyakori, és teljesen ártalmatlan, de tanulj meg felelősséget vállalni a saját testedért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!