Hogy is van ez akkor?
A rendőrök a temetéseken is csesztetik a gárdát, mikor ott nem is gárda ruhában vannak!
Nesze neked demokrácia! Demokrácia?
WHEHWEHWEHWE
kész röhej, ahogy félnek a jobbiktól, hogy a fél parlament börtönbe fog kerülni, mert annyi pénzt
lenyúltak!
Csak az fél, akinek van félni valója és a fejesek félnek, mivel sok pénz eltűnt, de én is elhallgattatnám a gárdát és a jobbikot, ha az életemről lenne szó!
Győzzön a Jobbik és legyen számonkérés elszámoltatás, mert szenvedtünk mi Magyarok, már eleget! Most szenvedjen az, akik miatt szenvedtünk!
utolsó egyetértek...
Amúgy meg mindenki a rendőrökön a megkülönböztető kódot követeli ...és a "békés tüntetők" akik Budaházy példájára még az arcukat is takarják hát még ha valaki igazoltatni akarná.....na akkor hogy is van ez.....pfff vicces dolgok ezek:)
Teljesen igazatok van, én naiv tizenéves vagyok.
Plusz még harmincöt év. És világosan látom ,hogy itt '89-ben - Hofit idézve - csak módszerváltás volt. Végigélt összehasonlítási alapom van a '89-es "vízválasztó" mindkét oldaláról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!