Hogy is van ez akkor?
ma 16:54
én ebben nem vagyok biztos(hogy érted is)
"Én ebben nem vagyok biztos(hogy érted is)"
Én meg abban nem vagyok biztos, hogy beszóláson kívül érvelni is tudnál.
" "Első lépésként elkezdtük a csendőri feladatra alkalmas személyek szellemi és fizikai képzését, második lépésként pedig a Magyar Gárda jogi munkacsoportjával elkezdjük kidolgozni a kötelességtudó és köztiszteletben álló csendőrség visszaállításának jogi feltételeit.."
Szóval majd a feloszlatott magyar gárda megmondja, ki alkalmas csendőrnek, és ki tartson rendet ebben az országban. Remélem, nem baj, ha ebből én nem kérek. "
Na nézzük csak. Hol írja, hogy a feloszlatott magyar gárda dönti el, hogy ki alkalmas rendőrnek?
Én ilyet olvasok: "Magyar Gárda JOGI munkacsoportjával elkezdjük kidolgozni a kötelességtudó és köztiszteletben álló csendőrség visszaállításának JOGI feltételeit"
17:00
Ad 1: Elég baj az, ha egy politikai párt válogatja, és képzi ki a szerinte rendészeti feladatokra alkalmas egyéneket. Márpedig itt bárhogyan is olvassuk, éppen erről van szó.
Ad 2: Mi köze a magyar gárdának bármilyen jogi folyamathoz, ha ők maguk sem kompetensek, és ráadásul jogellenesek is? Ha nekem nem tetszik valami az országban majd én is nekiállok jogászkodni, és addig ütök-vágok, amíg a többség nem alkalmazkodik az én szabályaimhoz?
Fura ez a demokráciaértelmezés, és meg kell ismételnem: ebből nem kérek!
1.
Mivel nincsenek kormányon, így nem rendelhetik el az országos kiválogatást, a mondat pedig múltidőben szól, a jövőben ha kormányra kerülnek, akkor lehetne rendesen a felvételi szabályokat, egyebeket meghatározni. Most hogy határozzák meg, hogy ki lehet rendőr? Ugyanúgy kormány vagy a kormány embere határozza meg a felvételi szabályokat.
2.
Már Új MGM van, ami elvileg nem jogellenes, csak a rendőrök hajkurásszák őket folyamatosan magánterületen is(jogellenesen. hoppá, ki is rendeli el ezeket a magánterületen levő jogellenes igazoltatásokat?). Mindemellett abban nem látok semmi kivetnivalót, hogy egy jogi munkacsoport jogi hátteret elkezd kidolgozni. Aztán majd beterjesztik, ha átviszik az országgyűlésen, törvény lesz.
Szerintem a jelenlegi rendőrséggel van a gond, azon kellene változtatni.Aztán elnevezhetjük csendőrségnek.
Emlékezzetek: -Mtv ostrom(a rendőrség ott állt felsorakozva a szomszéd utcában)
- Ki nem tett megkülömböztető feliratok
- mellkas fölé nem lövünk(Kilőtt szemek, fejre célzás)
- újságírók, járókelők rugdosása körbeállva
- stb
Én meg ezekből nem kérek, a rendőrség a kormány csicskása.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!