Hogy is van ez akkor?
én a programjukból nem vettem le, hogy kifejezetten a gárdatagokból állna a csendőrség.
már csak azért sem, mert akarnak nemzeti gárdát. Vagyis a gárda marad a helyén.
de kérlek támasszad alá az állításodat.
mellesleg a csendőrség helyiekből állna, a helyi település lakói közül.
Mit vársz egy olyan párttól, akinek a demokrácia csak arra jó, hogy pozícióba kerüljön, de amúgy nagy ívben tesz az alkotmányra és a demokratikus elvekre? Tele vannak ellentmondással, egyik szavuk üti a másikat. Paródia az egész csapat.
Ahogy Göbbels mondta egykor: "Az idők végeztéig a demokrácia legjobb tréfája az lesz, hogy ellenfeleit látta el azokkal az eszközökkel, amelyekkel azok megsemmisítették. A demokráciák stupiditásából fenséges tőke gyűjthető."
"Első lépésként elkezdtük a csendőri feladatra alkalmas személyek szellemi és fizikai képzését, második lépésként pedig a Magyar Gárda jogi munkacsoportjával elkezdjük kidolgozni a kötelességtudó és köztiszteletben álló csendőrség visszaállításának jogi feltételeit.."
Szóval majd a feloszlatott magyar gárda megmondja, ki alkalmas csendőrnek, és ki tartson rendet ebben az országban. Remélem, nem baj, ha ebből én nem kérek.
ma 16:50
te el is olvasod, amit bemásolsz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!