Kit károsítottak már meg cigányok? És hogyan (anyagi, terror stb)?
Engem pár kopasz, bőrdzsekis cigány akart megverni, mert arra következtettek a szakállamból, hogy zsidó vagyok, holott nem. Ja várj, azok nem cigányok voltak.
De ott van az az eset, amikor egy baráti társaságban egy cigány nekem akart esni lánccal, mert azt mondtam, baromság a Jobbik programja. Ja, várj, az se cigány volt.
Tinikoromban az,hogy beálltak a szórakozóhely ajtajában és csak "díj" fejében akartak kiengedni bárkit is?Aki szólt,abba belerúgtak.Szó szerint.
Aztán egy kiskölök zsarolni akarta nagyapámat(szerintem adott is pénzt neki)a rendőrség felemlegetésével tünt el a félhomályba...
Mostanában már öregszem,lassulok..honnan veszem észre?Elöbb kiérnek szüretelni a kertebe,mint én.Volt ,hogy találkoztunk...ő jött teli táskákkal,én meg mentem szembe...
Nem volt kérdés,de hozzáteszem volt cigány munkatársam,akivel nagyon jól kijöttünk,barátnőm,osztálytársam is.Sőt a családban is van olyan,aki cigány lányt vett feleségül,és a fiam barátai közt is van.
Az is hülye duma,hogy minden cigány....meg az is,hogy hogy áldott jó emberek.Köztük is vannak ilyenek,meg olyanok.
A politikai huzavonának meg ők a legnagyobb vesztesei,sajnálom őket.
ma 15:30
mind a két eset csak "akart" ez azt hiszem jól jellemzi a 2 tábor közti különbséget.(Aki szakáll miatt beléd köt az egy idióta ettől függetlenül, meg a másik is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!