Mi a véleményetek erről a videóról? A magyar politika mennyiben járult hozzá szerintetek ehhez?
Ezek akkor is ilyenek lennének, ha nem drogoznának.
Azt a kérdést pedig nem értem, hogy a magyar politika mennyire járult hozzá ehhez, ugyanis nem tudom, hogy a magyar politika mit tudna velük tenni.
"Azt a kérdést pedig nem értem, hogy a magyar politika mennyire járult hozzá ehhez, ugyanis nem tudom, hogy a magyar politika mit tudna velük tenni."
A roma integráció, a roma kérdés mindig is politikai ügy, csak 25 éve "elfedjük" és próbálták elfedni a kormányok eddig. Csak a pénzt pumpálják a roma önkormányzatba is és nem rég derült ki hogy 600 milliót eltapsoltak Farkas Flóriánék.
Én ebbeb nőttem fel. A mai napig ilyen barátaim vannak. Itt semmi köze a politikához. Inkább a családi állapot, hogy milyen otthon, milyen a kapcsolat velük, stb.
A másik az, ha alapból rossz társaságba keveredsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!