Kettős állampolgárság: Magyar lány Szlovákiában?
Figyelt kérdés
Megpróbálom röviden-tömören összefoglalni a helyzetem, remélem valaki tud segíteni.
Párom szlovák állampolgár, én magyar vagyok. Nemrég költöztünk ki Szlovákiába párom szüleihez. Az én papírjaim eddig még nem lettek elintézve, most pedig kiderült, hogy terhes vagyok.
Szlovákián szeretnék szülni, itt már érdeklődtünk, kettős állampolgár leszek.
Jelen esetben az érdekelne, hogy Magyarországon ilyen esetben mik a teendőim? Hova, milyen papírokat kell benyújtanom? Vagy ilyenkor merre kell elindulni, hogy van ez?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
2015. febr. 6. 18:45
1/4 anonim válasza:
Szlovákia nem ismeri el a kettő állampolgárságot.
2/4 anonim válasza:
Akkor ha magyar állampogár veszi fel a szlovákot azzal nincs bajuk. Jobb lett volna ezt a kérdést egy szlovák gyk-ra kiírni, ott talán tudnának ebben segíteni.
3/4 A kérdező kommentje:
Szlovák oldalra hiába írom ki, ők nem tudják megmondani, hogy Magyarországon ilyenkor milyen papírokat kell intéznem. Merre kell elindulnom...
2015. febr. 6. 20:01
4/4 anonim válasza:
Kormányablak, és ott majd eligazítanak.
Szlovákiában ilyen egyszerűen adnak állampolgárságot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!