Nem esnek túlzásba az állatvédők?
"Egyiket sem kéne verni és akkor nem lenne semmi probléma."
De hát valakibe muszáj mindig belekötni, Magyarországon vagyunk.
"Ha verem a feleségemet meg a gyerekemet, akkor a rendőrség semmit sem tud tenni."
Feljelentés meg tanú nélkül tényleg nem, de úgy az állatos esetben sem. Az állat viszont nem lehet tanú, az emberek igen. Tehát ha akarnak, tudnak tenni ellene.
"Ha verem a feleségemet meg a gyerekemet, akkor a rendőrség semmit sem tud tenni. De ha fenékbe billentem a kutyámat az udvaron, akkor megnézhetem magam."
Biztos, hogy neked szabadlábon kellene lenned?
Azért senki nem szól, ha seggbe rúgod a kutyádat, de azért már igen, ha undorító ösztöneidnek teret engedve halálra kínzod szegényt. Az ilyen embereket ki kéne rángatni az utcára és tömegesen meglincselni.
Szerinted túlzás az, ha valaki tesz az állatkínzások ellen? Szeriunted túlzás az, hogy bűncselekmény állatot kínozni?
Igazámn hülye ember vagy, kíméld meg a ismerőseidet magadtól.
Nem tudom ki hogy van vele, de én is néha úgy gondolom hogy az állatoknak több jogai vannak mint az embereknek.
Szerintem a kérdezõ nem magából indult ki, biztos csak szemléltetésképpen hozta a példát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!