Sokan nem szeretitek ezt az országot. Mi kéne ahhoz, hogy szeressétek?
Munkahely és olyan bér, amiből meg lehet élni.
Én pályakezdőként (diplomával, nyelvvizsgával) egy éve keresek munkát és nem találok, vagy havi 160 óra/ nettó 40 000-ért, bár már azt is elvállalnám, mert közben fizetni kell a tb-t, utazást (be kell utazni az állásinterjúkra), a lehúzás megy, de hogy tudnám elkezdeni az életemet, nem tudom.
"vagy havi 160 óra/ nettó 40 000-ért"
Jaj ne kezdjük már ezt a csórósági versenyt, még a minimálbér is több mint a másfélszerese 160 órára, közmunkásként is jobban megfizetnek ha érdekel, szóval ne lódítsunk már ekkorákat, jó?
Szerintem még több kéne azért ahhoz, mint hogy magasabb fizetések legyenek és megbecsüljék a munkát...
Például a magyar emberek mentalitásra is lehetne másmilyen, vagy több energiát fordíthatnánk a környezetvédelemre is, megújuló energiaforrások maximális kihasználtsága stb.
Illetve lehetne egy jobb egészségügy, oktatási rendszert is, ezenkívül jobb közbiztonság (bár a közbiztonság nem olyan rossz).
3-as: mondj olyan helyet és megyek örömmel!
Ha tetszik, ha nem van ilyen! Nyilván nem itt akarok tartani.
Kevesebb cigány, kevesebb zsidó, és kevesebb turulbaszó "hazafi"!
Ezek ugyanis mind ugyan olyan söpredékek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!