Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért olyan fontos egyeseknek,...

Miért olyan fontos egyeseknek, hogy ellepjék Európát a harmadik világbéliek?

Figyelt kérdés
2015. jan. 12. 18:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
94%

"Japán. Vannak ott bevándorlók? Nincsenek, sőt nagyon ellenségesek a külföldiekkel"

Erre reagáltam, nem az arányokra.

2015. jan. 12. 19:17
 12/22 anonim ***** válasza:
9%

Akkor elárulom, h a kérdező se úgy értette, h a 130 millióból mind a 130 millió japán.

Csak, h ne halj meg hülyén....

2015. jan. 12. 19:24
 13/22 anonim ***** válasza:
94%
Jól van rád hagyom, vitára nem vagy alkalmas ha a saját álláspontodat sem tudod védeni.
2015. jan. 12. 19:28
 14/22 anonim ***** válasza:
8%
12: Én írtam a Japánokat. De úgy gondoltam, hogy 1%-nyi bevándorló nem igazán számottevő...
2015. jan. 12. 20:50
 15/22 glaslo1 ***** válasza:
Mert mi "barmok (gójok) vagyunk, és minden genetikai selejtet befogadunk attól függetlenül, hogy épp melyik "Isten van hatalmon! Koppány Vezér bukása óta a Magyarság cselédséggé, rabszolgává vált, idegen hatalmaknak!
2015. jan. 13. 12:12
 16/22 Rubicon87 ***** válasza:

" 01-12 18:11"

Szerintem az egyik legsikeresebb ország az USA ahol nem 1-2 bevándorló lézeng. Mi ez a nagy nemzeteskedés? Amíg nem volt nacionalizmus addig elég jól megvoltak szerbek, románok, magyarok stb.. ebben az országban.

A kérdésre válaszolva pedig nem, nem az a cél hogy ellepjék európát. Egyszerűen minden embernek lehetőséget kell vagy inkább kellene adni egy jobb életre.

2015. jan. 16. 13:06
 17/22 wapo ***** válasza:

Nem fontos. Szerintem senki nem hívja őket.

egyszerűen elterjedt, hogy itt Európában milyen jól lehet élni. Kis munkáért nagy pénzeket fizetnek

És ha meggondoljuk van is benne valami. Mopndjuk béke van-még, nem lövöldöznek napi szinten az utcákon. Azért nem életveszély kimenni a boltba, ahol szinte mindent lehet kapni. Nézd meg a kukádat mi van benne? Kidobáljuk a kaját míg mások éheznek. A rászorulóknak ingyen osztják a kaját , különféle segélyeket adnak mindenféle jogcímen. Nem egy fejlődő országban nyugodtan felfordulhatsz éhen a kutya se törődik vele. Ivóvízzel öblíted a wct amíg más országokban ha van is mit inni, azt kilométerekről cipelik haza vagy a fertőzést kockáztatják minden pohárral. És még sorolhatnám. A szólásszabadság, meg az emberi jogok meg a hozzá hasonlók csak hab a tortán.

És mivel internet, TV, stb. nevezzük médiának már majdcsak mindenhol elérhető így ezt a jólétet azokban az országokban is látják ahol mindez nem elérhető. Csodálkoztok ha ide akar jönni mind.

2015. jan. 16. 23:14
 18/22 Kistál_és_a_torz ***** válasza:

Afrika és Ázsia népessége "nagyon szépen" növekszik. Jobban akarnak élni.

Manapság egyre több (A-i és Á-i) embernek van egyre több információja arról, hogy mely országokban élnek jól az emberek.

A véres események is egyre nagyobb arányúak és talán sűrűbbek is.

Amerikába v. Ausztáliába macerásabb eljutni, hát hozzánk jönnek kínjukban.

Szerintem ennyi.

2015. jan. 16. 23:32
 19/22 Kistál_és_a_torz ***** válasza:

Na, egyet gondoltunk.

Kb.

2015. jan. 16. 23:35
 20/22 anonim válasza:
Nálunk meg külön iparág van kiépülve: a felzárkóztató programokból rengeteg pénzt lehet kivenni, még ha semmilyen eredménye sincs. Ez pártfüggetlen, mind ezt csinálja.
2015. jan. 17. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!