Miért olyan fontos egyeseknek, hogy ellepjék Európát a harmadik világbéliek?
Mert a liberálisok mögött általában zsidók állnak. A zsidók pedig így tudnak a legkönnyebben irányítani egy nemzetet, hogy megosztottságot generálnak. Hogy tud egy nemzet megosztott lenni? Ha ellepik őket a bevándorlók.
Melyik az egyik legsikeresebb ország a földön? Japán. Vannak ott bevándorlók? Nincsenek, sőt nagyon ellenségesek a külföldiekkel.
Igen, van vagy 2 millió a 130 millió főből.
Tényleg nem számít.
5 és 6:
Ezt én szőrszálhasogatásnak érzem.
Japánban élnek 127 millióan és ebből 2 millió a bevándorló; 1,6% és viszonylag stagnál . (fun fact, Japán még mindig amerikai megszállás alatt áll, úgyhogy gondolom az amerikaiak is egy jót nyomnak a mérlegen)
Németországban ezzel szemben 7,2 millió bevándorló él és 80 millióan vannak összesen (8,8% a bevándorló és nagyon gyorsan növekedik).
6. vagyok.
Pont ezért írtam, h jön ezzel a maszlaggal, h 2 millió.
Jah, csak azt is hozzá kellene tenni, h 130 millió főből, ami kb semmi.
Írok már neki, h ezért fizetnek, h ilyen csúsztatott "tényeket" közöljön?!
"Cső!
Valami liberális alapítvány alkalmazásában állsz vagy minek köszönhető, h ilyen megtévesztő kommenteket írsz?"
Szia Viktor999999999!
Nem, csak utánanéztem a tényeknek és nem érzelmi alapon írtam. Tedd te is ezt.
Én írtam érzelmi alapon?
Akkor miért hagytad le a teljes népességet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!