A hülyébbek boldogabbak?
Figyelt kérdés
Sok haveromat látom nevetgélni a különféle sz*rokon a TV-ben, meg hogy félvállról veszik a dolgokat. Van, mikor magyaráznak, érvelnek megállás nélkül, erőltetik az igazuk, már-már agresszívan, aztán mikor mikor elmondom a véleményem, én vagyok a hülye, mert nem, ő tudja mit beszél.
Másnak is vannak ilyen ismerősei?
2015. jan. 7. 13:37
1/6 anonim válasza:
Igen.
Vannak ilyen ismerőseim.
És most abba gondolj bele, hogy a választópolgárok kb. 80%-a ilyen :-)
2/6 anonim válasza:
Hát általában az agy mosott prolik ilyenek. Ragaszkodnak a közhelyekhez minden áron. Nekem is vannak ilyenek én már nem beszélek velük lefárasztanak olyan ostobák.
4/6 anonim válasza:
gombagombagombagombagombagombagombagombagombagombagombagomba
csökkent a gomba ára juhéé
gombagombagombagombagombagombagombagombagombagombagombagomba
5/6 anonim válasza:
Látszólagosan boldogabbak! A valóságban semmi közük a boldogsághoz. Önámítás csak. Majd egyszer találkoznak a nehezével is. Akkor nem "örülnek" mindennek, mint most!!!
6/6 anonim válasza:
"Boldogok a lelki szegények" (bár egyesek szerint ez a biblia félrefordítása). Szóval igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!