Igaz, hogy minél szegényebb egy család, annál boldogabbak?
Nekem az egész életem teli volt megpróbáltatásokkal, de hazudnék, ha azt mondanám, nem voltam/vagyok boldog, holott a minimális életszínvonal alatt élek valamivel. Szerető családom nem volt, stabil kapcsolatom nincsen, bár dolgozom rajta, hogy a jelenlegiből a maximumot hozzam ki.
Vannak ismerőseim, akik hihetetlen gazdagok, szereti őket a párjuk, családjuk, mégis hihetetlen sokat elégedetlenkednek anyagi problémákon, és nem becsülik azokat, akik szeretik őket.
Tényleg a szegényeké a boldogság?
Ez egy hatalmas nagy baromság!
A boldog élethez azért kell egy életszínvonal, mert nélkülözve nem lehet boldognak lenni. Ha ez meg van, akkor a többi az illető beállítottságán múlik.
De azért valljuk be, mindneki szívesebben mereng sanyarú sorsán egy tengerparti szállodában, mint egy lepukkant, hideg lakásban.
A pénz egy nagyon jó lehetőséget ad, hogy boldog legyél. Ezt valaki vagy képes okosan használni, vagy nem.
Igen! És egészségesebbek is!
Csupán őszinte szolidaritásból; olyan milliomosokat keresek, akik meg szeretnének szabadulni a boldogtalanságuk tárgyaitól! Itt a soha vissza nem térő alkalom! Ne álljon boldogsága útjába a luxusautója, luxusháza, belvárosi luxuslakása, nyaralója, cége, bankbetétje, nemesfém-készlete; bármi átruházható rám!!! Csodálatos képességemmel el tudom viselni bármekkora vagyon kezelésének a terhét! Ne kíméljen!
Ha szeretne azonnal megszabadulni az életét megnyomorító, nagy értékű vagyontárgyaitól, kérem, küldjön p.ü.-t most! Az első 100 jelentkezőnek még a szájából is kiveszem az utolsó falat kenyeret! :) Bízhat bennem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!