Jövő vasárnap már minden zárva lesz. Kinek jó ez?
Nem tudom Németországban a törvényeket de az tuti, hogy vasárnap ritka volt az a bolt ahol lehetett vásárolni. Pontosan úgy volt, ahogy az utolsó válaszoló mondja. Az elején hőbörögtem majd lassanként hozzászoktam. :)
Mondjuk ott azt hiszem pont fordítva volt...a nagyobb boltok nyitva voltak a kisebbek pedig nem...na de nem vagyok biztos ebben.
12-es, nem félek ettől mert kb eddig is bármikor bármiért kirúghattak. Nincsenek biztos állások most sem és nem is lesznek.
A feltételek most is adottak hogy péntek szombaton be lehessen vásárolni, teli van minden 6-20ig nyitvatartó boltokkal, de éjjel nappali tesco is rengeteg van,meg éjjel nappali kisbolt is akad. Szóval aki pl 12 órázik 6-18ig az is talál boltot este 20-ig.Aki meg 9-16 ig dolgozik hétfő-péntek az meg főleg bárhol bármikor talál.Szóval minden adott ahhoz hogy azt a rettenetes világvégét amit az 1 nap nem vásárlás jelentené ,túl lehessen élni. Ráadásul nem is lesz minden zárva, szóval lehet vásárolni vasárnap is ha minden kötél szakad csak lehet nem a megszokott boltban hanem arrébb . Ha két embercsoport problémája közt kell választani és az egyiknek a tét az hogy néha egy héten egyszer lássa a családját ,a másiknak meg az ,hogy vasárnap is éppen aznap polcról levett 99ft-os tescos-sört akar vedelni,akkor akiben van egy kis empátia hamar eldönti mi a fontosabb. Persze ilyenkor jönnek a megmondóemberek ,hogy bezzeg ez meg az a szakma miért nem??
Mert nem lehet egyszerre mindent, most éppen a kereskedelmi dolgozók vannak soron, és ennek sokan örülnek annak ellenére hogy az irányított média mit is kampányol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!