Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Melyik a legkeményebb, legdurv...

Melyik a legkeményebb, legdurvább magyarországi gettó? Milyen sorrendet lehetne felállítani?

Figyelt kérdés
Ahonnan még Bear Grylls sem jutna ki élve:D
2010. febr. 4. 14:58
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
76%
Borsod, és Szabolcs egyes részei mellett a Nyócker Beverly Hills.
2010. febr. 4. 16:11
 12/26 anonim válasza:
90%
Nyíregyháza-Huszár lakótelep(Guszev) Baktalórántháza egész területe...
2010. ápr. 24. 19:36
 13/26 anonim válasza:
93%

Én budapesti vagyok így csak ezekről tudok nyilatkozni, de a top 5 szerintem:

1.) X. ker Hős utca

2.) IX. ker Illatos út-Gubacsi út sarok + Kén utca (régen ez lett volna az első de már egy részét lebontották)

3.) VIII. ker Népszínház utca - Fiumei út - Orczy út - Üllői út - József körút által határolt terület

4.) IX. ker Haller utca - Mester utca - Viola utca - Üllői út közti terület

5.) X. ker Horog utca - Szállás utca - Fokos utca

Ezeken kívül már szinte mindegyik kerületbe van rossz környék főleg Csepelen, Kispesten, Pesterzsébeten és Újpesten, valamint ott van ugye a Havanna-lakótelep, bár már annak is "nagyobb a múltja, mint a jelenje". Igazából ahol bérházat látsz, az nagy valószínűséggel nem egy jó környék (tisztelet a kivételnek). A Nyírmihálydi videóhoz meg csak annyit, hogy elhiszem, hogy vidéken nagyobb gettók vannak, de ebben a videóban Román gettók vannak, meg a hírhedt Szlovák Luník IX gettó, valamint a budapesti Hős utcáról van egy csomó kép. Mellesleg a 8.kerületről nagy legendák vannak, de a városrehabilitációnak köszönhetően egyre kisebb a bűnözés (persze így se életbiztosítás), de míg itt közel a belváros, főiskola, középiskolák, nagyobb cégek vannak, addig pl. az Illatos út környékén csak elhagyatott, vagy 3 méter magas betonfallal körülvett gyárak vannak, valamint állatmenhely, így én ott jobban félnék. Szerintem a 8. kerület 15-20 év múlva a legszebb kerületek egyike lesz.

2010. jún. 4. 00:14
 14/26 anonim ***** válasza:
66%
Borsodban SÁLY, LATOR és TARIZSA, ezek adják :)
2010. okt. 24. 18:56
 15/26 anonim válasza:
97%
100% hogy borsod és szatmár már régen rosszabb pestnél mivel már túlnőtt az egy falura jutó elfogadható cigány szám, viszont ezek a helyek sosem lesznek olyan hírhedtek mint például a nyolcadik kerület, és általában gettók a nagyobb városokban alakulnak ki, mi esetünkben ez legjobban Bp-re koncentrálódik. Aki felsorolta Budapest legvadabb részeit azzal nagyrészt egyet értek, bár XIII. kerületet én még belevettem volna. Mindenesetre én személyszerint nem mászkálok már éjjel Pesten kés nélkül. Ha többet akarsz tudni a budapesti gettókról telepekről, főleg óbudáról újpestről meg angyalföldről meg zuglóról fogsz többet találni a youtubeon fent lévő magyar hip hop zenékben. Killakikitt, Odupla, Siska az ő számaikban elég sokszor kerül fel témaként a budapesti gettókban való élet. továbbá akiket én nem igazán kedvelek dopeman, kicsi tyson, weszélyes elemek hozza fel gyakran a témát, az utóbbi például pont 2 cigánygyerekből álló formáció a 8ból
2011. ápr. 9. 15:39
 16/26 anonim válasza:
92%
Tatabánya-Mésztelep
2014. márc. 19. 15:04
 17/26 anonim válasza:
100%
Miskolcon az Avas annyira nem durva, mondjuk nem a legjobb környèk de leginkább magyarok laknak arra, inkább az a baj hogy az ottani cigány lakosság kitelepedik estefelè a főút menti padokra meg hát azèrt van egy pár panel ház ami elèggè le van lakva. De ha már Miskolc akkor vannak a számozott utcák ami elèg durva ( bár most elvileg felszámolják ) azt mondják patkány telep az egèsz. Ami szerintem a legdurvább az szintèn Miskolcon van a Lyukóvölgy.. Na arra èppeszű ember nem igazán megy keress róla videókat, kèpeket. Egy lepusztult putritelep az egèsz.
2015. aug. 30. 17:14
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Budapesten a Hős utcánál ezer százalék hogy nincs durvább, retkebb, civilizálatlanabb és veszélyesebb hely. Oda még cigányok is kevesen merik betenni a lábukat.
2015. dec. 15. 17:16
 19/26 anonim válasza:
68%
Borsodba sok ilyen hely van
2016. máj. 18. 16:46
 20/26 anonim válasza:
Szekszardon ilyen a Csikago nevu resz a kulvarosba(elv. kertvaros a varos neve de en ezt 1x se hallottam). Ott tobbsegeben olahciganyok laknak. Fadd Kurdi sarok ott beasok laknak ahogy megyunk a temeto fele Faddon. Mözsön is van ciganysor a focipalyanal. Csikagoba meg kurdi sarokra feher gadzsokent/raklokent nem erdemes bemenni de bandaba se csapatostul me akkor azt hiszik az ottaniak hogy veszelyt jelentesz szamukra elv. (Szekszardon csikagoba ez megy Faddon kurdin nem tom mi van ott meg nem jartam) A mözsi ciganyok meg elv. rendesek csak ha oda bemesz ellkernek csereberelnek mindent tollee me szegenyek. (Ezt mondta mözsi muzsikus-olaj keverek roma ismerosom.) Csikagoba jartam ma benn Kurdirol meg hallottam ma egyet s mast internetrol meg spanoktol pl.: ott volt 1 veszelyes cigany csalad Faddon de ellkoltoztek rettegett toluk a falu de allitolag a faddi ciganyok terjesztettek tbc.t is vertek ma oreg nenit all. Ez nem rasszizmus csak sajat tapasztalatok velemenyek na me nincs bajom a ciganyokkal amugy. 😊
2016. aug. 31. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!