Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Tulajdonképpen van okunk...

Tulajdonképpen van okunk örülni, és poharunkat üríteni felhőtlenül, boldogan erre a jelenlegi Magyarországra?

Figyelt kérdés
2014. dec. 31. 13:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mégis milyen kérdés ez? Hát hogy a viharba ne lenne örülni a mostani Magyarországra! Jövő ilyenkor még szarabb lesz...
2014. dec. 31. 15:27
 12/23 anonim ***** válasza:
Hát most boldognak azért érdemes lenni mert nem vagyunk senkinek a csatlosai ! De viszont a gazdaságunk elégé rossz ! Nem tudom azt mondani , hogy a mostani magyarországra boldognak kellene lenni !( realista vagyok )
2014. dec. 31. 15:30
 13/23 A kérdező kommentje:
Ja,értem.Akkor tényleg van mire koccintani.
2014. dec. 31. 15:30
 14/23 anonim ***** válasza:
Én nagyon örülök! Két hete megismerkedtem egy olyan nöööövel, hogy! Remélem ma (vagy holnap) meg is lesz! Ihaj! Éljen Magyarország! (De ha mégsem lesz meg? Ajjjaj!!)
2014. dec. 31. 15:39
 15/23 eteleatis válasza:
Tegnap vagyis már ma éjfél után leadták a v3-on a V, mint vérbosszú c. filmet. Szerintem kísérteties a párhuzam a mai Mo-val. Arra igyál, hogy úgy legyen hamarosan itt is, mint a film végén!
2015. jan. 1. 10:27
 16/23 anonim ***** válasza:
Bizonyára vannak néhányan, akik tudnak felhőtlenül örülni és koccintani. Például azok, akik ebben az évben(is) tovább tollasodtak, vagy egyéb módon boldogultak. Nekik ezúton gratulálunk. A többi 9 milliót meg végig szívatták,s ez az idén is folytatódik! S hogy ne csak általánosságban beszéljünk: magánnyugdíjak ellopása, áfa 27%-ra emelése, telefonadó, baleseti adó, chipsadó,.....levegőadó stb, pályadíjak megduplázása, az árszínvonal kb 25%-os emelkedése (nézd meg a 2008-as árakat!),és a rezsicsökkentés az államnak egy fillérjébe sem került! Biztosan sok mindent kihagytam, de egész évben olyan dolgokkal traktáltak, ami egy tragédia. És az államadósság pontosan annyi, mint az elátkozott "nyóc év" során volt. Bár néhány stadion akkor még nem állt, amiket kéthetente pár száz néző látogat.A devizahiteleseket pedig "megmentették", hiszen megígérték, hogy senkit sem hagynak az út szélén. Trafikok újraosztása, földek újraosztása, S minden jól fizető állami beruházás a haveroké (bár ez mindig így volt). Szabadságharc mindenki ellen, ami mozog, ki a Jóisten akar bennünket bántani? Hiszen megpróbálunk mindenkit megfejni, akit lehet! Komolyan, nem vagyok elkötelezve egyetlen párt iránt sem, mindig oda szavazok, akitől lehet várni valamit, szélsőségek eleve kizárva. És őszintén irigylem azokat a hívő fideszes polgártársaimat, akik ezeket az éveket egy sikertörténetnek élik meg. És még mindig az a félelmem, hogy ez a céltalan rohanás még sokáig fog tartani, mert pillanatnyilag nem látom az ellenpólust. Ezzel együtt boldog új évet azoknak is akik nem értenek egyet a leírtakkal!
2015. jan. 1. 11:17
 17/23 anonim ***** válasza:
Ha a csókosok közé tartozol, akkor igen, de feltételezem, hogy nem így van. Mezei állampolgárként meg egyáltalán nincs minek örülni mostanában.
2015. jan. 2. 10:54
 18/23 A kérdező kommentje:

A médiában az jön le,hogy az országban jó felé mennek a dolgok,és ezzel mindenki aki itthon van jól járhat.

Ennek a szellemében van okunk örülni,és egyre jobb lesz minden ,és ezzel a széles társadalmi rétegeknek is egyre jobb lehet.

Ezzel szemben viszont érezhetően nő a feszültség is a társadalomban,amit egyre nehezebben viselnek el főleg a fiatalok.Ennek a kifejezője volt a november végén megkezdődött tüntetési hullám.Orbán azóta folyamatosan csak "kullog" az események után,érezhetően elszakadt nála valami,és a pártjában is több ellenállást kénytelen lesz leküzdeni.Kétségtelen,hogy újabb adókat kivetve tudja a gazdasági céljait finanszírozni,és egyre fogy a pénz a költségvetésben is.Hát nehéz év vár rá..az látszik.Lehet olyan nehéz,hogy nem is viszi végig.

2015. jan. 2. 19:59
 19/23 Bognár Etelka válasza:
100%
Nem hiszem, hogy ez a 2 kifejezés mint "felhőtlenül" és "boldogan" illik a jelen magyarországi helyzetre, amikor ennyi a munkanélküli (a közmunkás is az!), ennyi az éhező gyermek, és ilyen szörnyű az egészségügy. És akkor olyan "apróságok" mint a naponta szaporodó adónemek, ilyen olyan díjak, a szociális háló teljes megszüntetése még szóba sem került!
2015. jan. 3. 11:12
 20/23 anonim válasza:
Természetesen igen!!!! Én nagyon bízom benne, hogy valamilyen magánklinikán meggyógyítják Vezérünket. Amint rendbe jön elzavarja Rogánt, Lázárt és a többi pereputtyot.És akkor megint minden szép és jó lesz.....
2015. jan. 4. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!