Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha népszavazás lenne kiírva...

Ha népszavazás lenne kiírva arról, hogy maradjunk-e EU-tagok, szerintetek mi lenne az eredmény?

Figyelt kérdés

Sokan attól félnek, hogy ha a Jobbik hatalomra kerülne, akkor kilépnék az EU-ból. De, a Jobbik népszavazást szeretne a tagságról.

Jogos a félelem? Vajon a nép kiszavazná Magyarországot az EU-ból?

2014. dec. 17. 10:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

9, 10: Ha jót nevettetek srácok, akkor mutassátok a számokat. Én úgy tudom, hogy jóval többet kapunk vissza, mint amennyit befizettünk.

8: Nem csak úgy ömlik, de konkrétan ha nem lenne EU, még mindig szar vasútvonalon járnék szar vonatokkal, szar, hideg és szakadt egyetemi épületbe és szakadt kórházba. Ez nem vélemény, hanem tény... Bár keleten, Mordorban nem tudom, hogy mi a helyzet.

2014. dec. 18. 13:59
 12/13 anonim ***** válasza:

És ki fizetné vissza a rengeteg EU-s pénzt? Miből? Önálló, kicsi és energiaszegény országban miből élnénk meg? A DEMAGÓG szövegekből?

Csak szövetségi rendszerben vagyunk életképesek, ezt tudomásul kell venni, de a Putyin-féle Oroszországból nem kérek! A nyakunkon tapostak negyven évig, ma se különbek.

2014. dec. 19. 12:49
 13/13 anonim ***** válasza:
55-45 % mint minden más választáson szokott általában. A részvétel is ugyanennyi.
2014. dec. 30. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!