Aki sorkatona volt, annak is van dögcédulája? Tehát kapott?
Figyelt kérdés
Vagy csak a Hivatásosok kapnak?2014. dec. 7. 14:41
3/12 anonim válasza:
Miért ne kapott volna? És ehhez még sorkatonának sem kellett lenni. Az Eüsök is kaptak, akinek pl orvos vagy ápolónő volt a szakmája.
5/12 anonim válasza:
A Petőfiben (rendészek,díszek,törzs) sorkatonáknak nem osztogattak, főleg nem ingyen. A ruhánk is volt vagy 50 éves, a zsoldunk meg vagy 3.000 Ft. Örültünk, hogy nem haltunk éhen, még hogy dögcédula.. Ennyit arról, hogy "kaptak", mint azt írta előttem valaki. Mester taníts...
6/12 anonim válasza:
Akkor te csak anyámasszony katonája vótál ötöske.
Hahahaha...
7/12 anonim válasza:
A Petőfi kifejezetten az ország belső védelmére képezte a katonáit. Rendészekkel, logisztikával, technikusokkal stb. Szerinted mennyire voltunk mi "anyámasszony katonája"? Köztudottan az egyik legkeményebb hely volt, ha nem egyenesen a legkeményebb. Ha viccnek szántad, gyenge volt, ha nem viccnek, akkor menj orvoshoz. Nálunk dögcédulát kizárólag az kaphatott, de az garantáltan, aki főbe lőtte magát őrség közben. (mert hogy ilyen is volt)
8/12 anonim válasza:
5#-7# vagyok. 0% azért, mert nem kaptunk a Petőfiben dögcédulát? Normálisak vagytok gyerekek? :DDDD A kérdés arra vonatkozott, hogy a sorkatona is kap dögcédulát, vagy csak a hivatásos? Erre írta valaki(2#), hogy "KAPTAK". Én pedig leírtam, hogy MI NEM, ebből kifolyólag a "KAPTAK" nem lehet igaz mindenkire. Tehát azért a 0%, mert leírtam az igazat? Ez van, ha egy volt (valódi) sorkatona is megjelenik és borítja az asztalt?.. A Petőfiben (2001-2002) NEM JÁRT dögcédula nyomorultak. Ezt el@úrtátok gyerekek, nem kicsit... Nem azt írtam, hogy egyik sorkatona sem kapott országszerte, HANEM HOGY MI N.E.M KAPTUNK A PETŐFIBEN! Ennyire nem megy a szövegértelmezés skacok? Ne csodálkozzatok, ha egy haverotok, barátnőtök sincs, mert sötétek vagytok mint az éjszaka. Na részemről lezártam a témát... Jó ég..
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2014. dec. 7. 17:01
10/12 anonim válasza:
Mondom én hogy ez anyámasszony katonája vót. Hisztisebb mint bármelyik jány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!