Erdekelne, hogy mit gondoltok az afroamerikai fiu leloveserol, es az ezzel jaro tuntesekrol (. )?
Az a baj, hogy nem tudjuk megítélni. Egyik oldal ezt állítja, másik oldal meg az ellenkezőjét.
De azzal semmiféleképp nem tudok egyetérteni amit a csőcselék művel. Pl. kifosztani célzottan azt a boltot, amit kifosztott a lelőtt annak mi értelme? Így akarják megmutatni a négerek, hogy ott négerek elleni rasszizmus van? Mert ezzel rohadtul nem fog sikerülni...
Ha tüntetnek is, nem ez a módja, bennem csak ellenszenvem vált ki ez a viselkedés.
A rendőrre pedig rátámadt az egyébként bűnöző fiú, szóval nem véletlenül lőtte le.
Egyes tüntetők megfenyegették a bírót meg a komplett jogász személyzetet , mivel ártatlannak ítélték a rendőrt.
A rendőr meg fülön csípett egy tolvajt, aki megpróbált ellenállni, így végül elsült a puska.
Van ez így.
A gyereket bar sajnalom, de hulye volt.
Haromszori figyelmeztetesre se tette le a jatekfegyvert. Most komolyan, konyorogni kellett volna neki, meg cukorkaval kinalni?
A tuntetoket megertem, hogy egyutterzeseiket fejezik ki, de mar szerintem is tulzas ez egy picit.
Kivancsi vagyok, ha egy feher gyereket lo le egy afroamerikai , akkor mi tortenik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!