Mit szóltok a Magyar Kétfarkú Kutya Párthoz?
Figyelt kérdés
nekem speciál tetszik amit csinálnak2010. jan. 30. 23:22
11/13 bumbi02 válasza:
hát igen, akinek nem kell az ingyen sör annak az örök élet kell:) ezzel a két dologgal az embereket meg lehet gyözni.. amugy igazuk van, lassan már idáig fajulnak a kampányban megfogalmazott igérgetések...
12/13 anonim válasza:
Először csak találkoztam a plakáttal és a kutyával az utcákon (Szegedi vagyok, úgyhogy már a kezdetek kezdetén) és tetszettek. Aztán rájöttem hogy a sok matrica és egyéb összefügg. Abszolút kedvenceim. Előző alkalommal komolyan mérlegeltem a lehetőséget, hogy rajzolok ú karikát megcímezem MKKP-nek és oda teszem az X-et. :D
13/13 anonim válasza:
ÉN IMÁDOM ŐKET!!!!
nagyon viccesek és tökéletesen kifejezeik, hogy a plitika egy nagy hazugság ls hülyeség :)
azt is élveze, hogy az öteg fószerek ki vannak rajta akadva!
1cerűen imádom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!