Mi a véleményetek azokról, akik külföldről szavaztak a FIDESZ-re?
Semmi.
Én is ismerek ilyet.
Még 2005 körül költözött ki Ausztriába, aztán hatalmas Fidesz fan.
Ugyanaz mint azokrol akik belfoldrol szavaztak a Fideszre.
Amugy en 8 eve elek kulfoldon, es nem szavaztam. Meghozza azert mert azt gondolom hogy az szavazzon, akinek a szavazas tenylegesen hatassal van az eletere.
Remélem a netadó és a korrupció elleni tüntetéseken is ugyanolyan aktívan részt vesznek,mint amilyen aktívak voltak a választásokon.
Ja nem mert ez őket nem érinti, BOCS!
# 2:
Ez idáig rendben van, csak azt nem értem, hogy ha annyira elégedettek voltak az eddigi munkájukkal, hogy még egyszer bizalmat szavaztak nekik, akkor miért külföldön keresték a boldogulást s nem a kétharmad által épített mintaállamban.
5: Nemcsak az megy külföldre, aki elégedetlen. Nem egy ketrecben élünk. Az emberek egy része kíváncsi, szeretnek utazni, új dolgokat megismeri, és lehet, hogy mástól találják meg a boldogságukat. Nemcsak negatív okai lehetnek, ha valaki nem épp a szülőhazájában él.
Aki meg a Fidesz miatt ment el, az biztosan nem rájuk szavazott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!