Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A TE felfogásodban mit jelent...

A TE felfogásodban mit jelent a "liberális" kifejezés?

Figyelt kérdés
2014. nov. 2. 22:10
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
68%
Az, hogy nem én mondom meg neked, hogy mi a jó, hanem te döntöd el, amíg be tartod a törvényeket.
2014. nov. 2. 23:14
 12/24 anonim ***** válasza:
27%

Az enyémben a tulajdon jog sérthetetlenségét a vallás szabadságot, lelkiismeret, vélemény nyilvánítás szabadságát, és a szexualitáshoz való jogot ami tartalmazza azt h lehetsz szabadon aszexuális, meleg, biszex...

Anélkül h bizonyos emberek az életedet vennék mert atyaég nem vagy heteró ?

Hát te hogy képzeled h nem alapítasz családot meg miattad fog kihalni a magyarság.

Ezzel csak a következő bajaim vannak.

1. Vad idegen embereknek mi köze ahhoz h te kivel élsz nemi életet, milyen istenhez imádkozol, milyen elveid vannak...

2. Ha ezek eltérnek bizonyos ideáloktól de am a kutyának nem ártanak vele mér kell ezeket az embereket akármilyen módszerrel is téritgetni.

3. Ki mondta azt h a fent említetek 100%-ban magyarok lenének ? Ugyanis én ezt általában íróm az emberekről.

2014. nov. 2. 23:23
 13/24 anonim ***** válasza:
55%

Magyarellenesség, bűnözőpátyolgatás, mások minősítgetése ha nem azt fújják mint ők, lenézése, provokálása, mélymagyarozás, jobberezés, satöbbi, meg mint amit a 2-es és a 12-es írt kb.

Jó-jó, ezek csak divatliberálisok, de én akárhol olvasgattam amiket írogattak olyanok (voltak) mint a felsoroltakban.

2014. nov. 3. 00:22
 14/24 anonim ***** válasza:
43%

Amit már leírtak:

Család, hagyomány, nemzetellenesség, magyargyűlölet, a kisebbség határtalan pozitív diszkriminációja, bűnözők támogatása stb.

Persze lehet jönni, h "há de asse tujátok, h mi az a liberalizmus"(kb ilyen szellemi szinten vannak)

Én elhiszem, h papíron ez, meg az, meg ilyen jó, meg olyan jó.

De azt kell nézni, h mi a valóság.

Mint a McDonalds hamburgerei:

Grillezett, finom marhahús, zöldségek, sajt meg a többi.

Elmondva nagyon jó, csak épp még olyat nem ettem, ami igazán jó lett volna, mert egy érezhetően műanyag szar valójában.

Tehát amikor megkérdeznek, h mit jelent akkor azt fogom mondani, amit tapasztaltam(h szar a hamburger), nem pedig a nem létező, jól betanult maszlagot(grillezett, finom marhahús)

Ennyi.

2014. nov. 3. 01:29
 15/24 anonim ***** válasza:
53%

Azt ugye tudjátok, hogy ez egy konkrét fogalmat takar. Nem eldöntendő kérdés, meg szerintem ezt meg azt jelenti.

Ebben a topicban, meg csak azt böfögi vissza mindenki, amit a huruton olvasott.

2014. nov. 3. 01:33
 16/24 anonim ***** válasza:
8%
Az én olvasatomban ez egyetlen olyan politikai eszme, ahol minden és mindennek az ellenkezője is igaz lehet... (akár egy időben). Vagyis; messze a leglogikátlanabb. Milyen a liberális? Egy ember, aki görcsösen hinni akar valamiben... még ha nem áll mögötte logikus magyarázat, akkor is.
2014. nov. 3. 09:11
 17/24 anonim ***** válasza:
44%
Mindenféle társadalmi kilengés, elhajlás pártolása, a kisebbségek jogainak a többség érdekei fölé emelése, homokultusz, vallásellenesség (itt azért akad kivétel), mindenféle nemzeti érzés, szokás, jelkép, érték degradálása, családi kapcsolatok gyengítése, történelmi sérelmek relativizálása, a "múltba révedés" elítélése (kivéve a kivétel), drogfogyasztás pártolása, a bevándorlás támogatása, a "genderizmus", harmadik nem meg a többi marhaság propagálása. Pandák, bálnák védelme "free tibet", de nagy hangon kioktatja a "trianonozókat". Kötött pulóverben könyvespolccal a háttérben "odanyilatkozni", külföldi lapoknak keseregni, összecsomagolt bőrönddel menekülésre készen állni. Hangoztatni az idézetet: "Nem értek egyet önnel, de meghalnék azért, hogy ön is elmondhassa a véleményét". Hacsak nem eltér az övétől az a vélemény. Mert akkor vitapartnerét simán lefasisztázza.
2014. nov. 3. 11:22
 18/24 A kérdező kommentje:
Ennyi vélemény után elég elkeserítőnek tartom, hogy ennyire eltorzult a fogalom jelentése azért, mert néhány gyökér önérdekből rosszul használta fel...
2014. nov. 3. 12:58
 19/24 anonim ***** válasza:
57%
Az itt elhangzott jobber gyökérségeknek kb. annyi értelme van, mintha azt mondanám, hogy minden jobboldali Hitler. Egyébként annak van igaza, aki azt mondta, hogy ez nem egy eldöntendő kérdés. A politikatudományban megvannak rá a definíciók, azok érvényesek. Lehet megcáfolni őket nyugodtan, van egy pár politikatudományi doktori iskola Magyarországon is. Ja, nem megy? Akkor meg fogadjuk el, amit az mond, aki ért is hozzá, mit beszél.
2014. nov. 3. 14:21
 20/24 anonim ***** válasza:
82%

"Ennyi vélemény után elég elkeserítőnek tartom, hogy ennyire eltorzult a fogalom "

Igazából politikai tőkét próbáltak kovácsolni belőle anno, ennek a vadhatásai hogy az ilyen HakapesziM és társai a mélysötétségben valamiféle vallást látnak benne, hogy tűzzel-vassal irtani kell a civilizált világ ideológiáját.

2014. nov. 3. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!