Vajon, ha az iszlám magyart túszt ejtene, és lefejezéssel fenyegetne, Magyarország, Orbán megmentené?
Figyelt kérdés
A magyar állam kiállna egy magyar túszért? Mert Anglia nem ezt tette. Szerintetek Magyarország hogy fogadná, hogyha ez megtörténne?2014. okt. 9. 18:58
11/14 anonim válasza:
Nemtom honnan vetted ezt. Már miért mentené meg? Orbán teljesen leszarja a magyarokat.
12/14 anonim válasza:
"Ha nem megy oda, akkor nem is kell megmenteni. Nem is értem ezeket, háborús övezetbe mennek, aztán meg sírnak, ha megölik őket."
Ennyi. Én is voltam háborús övezetben. Ott át értékelődik az élet, minden nap egy ajándék amit azután élsz meg. Ha meg valaki nem készül fel a halálra az vessen magára, senkinek sem kötelessége megmenteni.
13/14 anonim válasza:
O. V. összevonja szemöldökét, ránéz a térképre és a túszok már is kiszabadultak.
14/14 anonim válasza:
Mi a francert fenyegetnek a magyar allamot? Az eddig lefejezettek (USA, Francia) orszagaik konkretan bombaztak az ISIS allasait, toluk azt koveteltek hogy ezt fejezzek be. Mivel mi nem bombazunk senkit ezert maga a kerdes is ertelmetlen. Vagy megis, mi lenne a kovetelesuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!