Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért az ország összes hallgat...

Miért az ország összes hallgatói önkormányzatát igyekeznek meghurcolni, mert egy NEM HÖK-ös megerőszakolt egy lányt egy gólyatáborban?

Figyelt kérdés
Emlékszik még egyáltalán valaki az elkövető nevére? Ő miért sikkadt el az egész ügyben, miért másra hegyezték ki a történetet?
2014. okt. 1. 15:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10: Őszintén szólva ezzel én nem látom a problémát. A HÖK már nagyon régóta nem a hallgatókat képviseli, hanem a saját zsebüket/előmenetelüket.
2014. okt. 1. 17:47
 12/14 anonim ***** válasza:
53%
Meghurcolás? Haha... Napalmot a politikuskeltetőre.
2014. okt. 1. 23:25
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyáltalán nem baj, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy ilyesmi megtörténhet, és sajnos biztosan sokszor meg is történt már (ahogy az egyik előbbi válaszoló által beszúrt cikkből is kiderül „belső emberek” által is). Az ilyen helyek, események kiválóan alkalmasak sajnos a beteg emberek számára, hogy kiéljék magukat, és bocs azoktól, akik nem ilyenek, de a HÖK szerintem kicsiben modellezi a politikát, vagyis ostoba hataloméhes embereket is vonz.

Hozzáteszem, nekem már az is érthetetlen, miért mennek bele abba a gólyák, hogy bármiféleképpen megalázzák őket. A másik oldalról pedig: miért jó az a szervezőknek, hogy megalázhatnak embereket?

Olyan ez, mint a kötelező sorkatonaságnál lehetett régen, szivatják az újoncokat, azok pedig később az újabb újoncokat. Érthetetlen, kinek jó ez? Szerintem beteg helyzetek ezek, súlyosan komplexusos emberek gonoszkodása a saját nyomoruk miatt. Szánalmas. Persze ehhez kellenek azok a hülyék/gyávák a másik oldalon, akik hagyják.

A szexuális erőszak azonban ennél még súlyosabb, és mint a neve is mutatja, itt nem magától megy bele az áldozat, hanem kényszerítik valamivel. Ezt pedig nem lehet eléggé hangsúlyozni, nem lehet a „gyerekek” figyelmét eléggé felhívni a veszélyekre, és nem szabad az esélyt sem megadni, hogy ilyen előfordulhasson. Szóval szerintem ezesetben nem lő túl a média a célon, legyen csak nagy visszhangja az ügynek, hátha valakit megmentenek attól ezzel, hogy vele is ilyesmi történjen, vagy hátha elkapnak újabb hasonló genny alakokat.

Az is egy érdekes kérdés, amit az alábbi cikk feszeget, hogy vajon miért ennyire férfivezérelt ez az egész:

[link]

Egyébként nem sikkadt el az elkövető, a börtönben nagyon is figyelnek rá – és lehet, hogy szemétnek tartotok, de kívánom neki, hogy a rabtársak kicsit „elbeszélgessenek” vele: [link]

2014. okt. 2. 10:47
 14/14 anonim ***** válasza:
A macsótudományis cikk erősen félrevezető - ez maga az ELTE vezetőségének a véleménye.
2015. febr. 14. 03:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!