Létezik olyan fiatal aki nem akar elmenni ebből az
országból, ha már a 40-es korosztály is szedi a
sátorfáját? 10 év múlva 4-5 milliós ország leszünk?
én nem szeretnék elmenni. Lehet túlságosan naiv vagyok, de még mindig úgy hiszem, hogy lehet valamit kihozni ebből az országból, de csak ha változik a rendszer, ahhoz meg változnia kell az emberek hozzáállásának is. 18/f
2014. aug. 26. 13:09
Van általában a felméréseken a megkérdezett fiatalok fele-harmada akar elmenni, és kb negyede az, aki komolyabban készül is, nem csak vágyakozik.
2014. aug. 26. 13:12
3/16 A kérdező kommentje:
ma 13:09
Én is ezt mondtam 18 évesen.Azóta majdnem ugyan annyi eltelt és képzeld,semmi nem változott.Mindig azt mondják,majd már nektek jó lesz.Ez a beetető duma.Minden generációnak elmondják hogy majd nektek jó lesz!!
nem is kell elhinni hogy jobb lesz . miért lenne jobb? Ha nem teszünk érte semmit? Tisztában vagyok vele, hogy semmi nem fog változni, ha ölbe tett kézzel várunk. A ti generációtok, tisztelt kérdező, úgy tűnik beletörődött, és tűri a folyamatos megaláztatást. A mi generációnk pedig inkább elmenekül. Nem tudom melyik a jobb. Ha lenne még néhány ember aki hozzám hasonlóan gondolkodik... De egyre több a droid ösztönlény, konkrétan a politikával már szinte senki nem törődik. Ha így megy tovább, a cigányok és politikusok országa leszünk. De én azért még reménykedem. Első voltam
2014. aug. 26. 13:19
5/16 A kérdező kommentje:
ma 13:19
Hát igen.Mi még probálkoztunk,ti már nem.Meg is adtad a választ:)Így aztán tényleg csak a cigányok maradnak.Szép lassan aztán majd övéké lesz Magyarország.Ha mindenki elmegy innen akkor kitől fognak lopni?
nem tudom. Szerintem ha már nem marad senki, elvándorolnak, nyugatra, hogy ott is feléljenek mindent. Mint a sáskák. Más kérdés, hogy a nyugati fene nagy liberalizmus mit tid kezdeni egy ilyen helyzettel. De az eredeti témához visszatérve: Tényleg túl csekély már azoknak a száma, akik akarnak tenni valamit. Sajnos amíg még éppen meg lehet élni, és meg lehet fizetni a prolik szórakozását.. gondolok itt pl : a tvre. (kenyér és cirkusz ) addig nem lesznek drasztikus változások.
2014. aug. 26. 13:27
Én nem akarok elmenni, én jól érzem magam itt. Bár biztos meg tudnám szokni máshol is, de egyáltlaán nem gondolkodom rajta, hogy elmenjek. Ilyen is van.
2014. aug. 26. 14:14
67%-os,nagyon jól látod,ahhoz képest,h 18 éves vagy. Tényleg, alig érdekel valakit a helyzet, nem igazán tesznek érte semmit. És itt vannak az ilyen barmok,mint az utolsó,akik úgy szidják a Jobbikot, meg ocsmány módon beszélnek a velük szimpatizálókról, hogy még nem is voltak hatalmon!
2014. aug. 26. 14:38
10-es: Nem a jobbik a jövő. Ti meg ezt nem tudjátok felfogni. Semmiben sem különböztök a többi párt fanatikusaitól. Erre bizonyíték az lesz, hogy ez is 0%-os komment lesz, mert jobbikosok vannak itt általában gyk-n.
Az emberek érdekeit általában a baloldal képviseli, és attól még nem egyenlő azzal, hogy multikulti mániás legyen. Az a turbolibsik jellemzője.
2014. aug. 26. 14:58
De igen,kib...szottul különbözünk a többi párt fanatikusától,ugyanis mi egy újra mondjuk,hogy igen, míg ti egy régi sza.rra, ami nem vált be, ahhoz ragaszkodtok gircsesen görcsösen! Jössz itt a baloldali politikával, nem az a lényeg, hanem hogy ki mit tesz le az asztalra! (mellesleg a Jobbikot meg azzal szokták "vádolni" hogy baloldali.....) Nem érdekel milyen oldali egyik sem, ami nem jó arra nem szavazok. Ha van új, (Jobbik) arra igen!
2014. aug. 26. 15:04
Kapcsolódó kérdések: