Határon túli Magyarok! Mit gondoltok a revízióról?
"Nem kellet volna feltenned ezt a kérdést mivel ezen oldalon sok a liberális meg a zsidók is sokan vannak nem győződhetünk meg abban hogy kik is írogatnak ide.Meg a határon túli magyaroknak nem biztos hogy telik számítógépre nemhogy internetre!"
Ahogy a jobbikos Móricka a világot elképzeli :D :D :D
Én nem szólok hozzá, várom, hogy a határon túliak nyilatkozzanak.
Szerintem utálnak bennünket az egykori népszavazás miatt, és mélységesen lenéznek.Nem akarnak ők velünk közösködni, azt mondják inkább autonómia, kikaparják maguknak ők a gesztenyét, és nem kellünk ahoz mi. Nem gondoljátok h inkább a Magyarországon élő magyaroknak kellenének az ottani, természeti javak, meg kultúrális értékek? Nagyon lejárattuk magunkat a szavazásnál.
DE azért ez nem fekete-fehér, vannak sokan akik támogatták a kettős állampolgárságot, meg most is vannak szövődő barátságok, amik átívelnek a határon, (fúj utálom ezt a szót, mi egy nép vagyunk! És szerintem a határok inkább a jó szándékú, meg az önző magyar emberek között vannak!! Azokat kéne leválasztani a többi emberrel akiknek fontos az ország értékei)
A részlges revízió az egyetlen elképzelhető és járható út az elszakított területeken élő magyarok fennmaradásának érdekében.
Lesz még Szencnél magyar határ!
("nyugtalan")
Zsidóveszély!Zsidóveszély!Zsidóveszély!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!