Miért lett menő "hinni" az Illuminatiban?
Én nem vagyok ilyen tudósfigura mint itt sokan, sem megmondóember. Szóval én nem hiszem h van de azt sem h nincsen!
Viszont látom amit látok, és mindenhol szemes háromszögeket látok! Már a legnagyobb sportolók is mind mutatják a kezükkel, szinte az összes énekes,szinész aki egy kicsit is sikeres. A magyar X-faktorban is állandóan villogtatják, egyszerre 4 kivetitőn. Szóval annyi bizonyos számomra hogy ennek valami oka van, ami érdekelne
A jelkép amit villogtatnak, azért csinálják, hogy emlékeztessék magukat, hogy akik ott ülnek tudjanak róla, hogy csak azért megy a műsor mert "engedik".
Egyébként szerintem az ember jobban teszi, ha önmagában bízik és Jézusban hisz és bízik, mert Ő az út!
Illuminati egy dolgot sosem fog tudni elvenni és ez az emberek Istenbe vetett hite. Ezt akarják megszerezni, azt akarják elérni hogy ne legyen szabad akaratod.
A szabad akarat olyan szent dolog, hogy még a gonosz sem szólhat bele.
Isten mikor letaszította a gonoszt a mélybe, ez volt az egyetlen csepp, amennyiben ezt átlépi a gonosz ergo megfosztja az embereket a szabad akarattól, akkor neki nincs kegyelem Isten, haragja lesújt rá.
Ezért születik a sok mondvacsinált műsor, tehetségkutatók és akik ebből nyernek mint a Justin Bieber, Britney Spears és stb,stb,stb....lehetne még sorolni pl Miley Cyrus (ideát akarnak teremteni a mai fiataloknak, akik bután követik is őket)
A szabad akarat a lényeg ez a fegyver ellenük!
A gonosz akkor él, ha félnek az emberek, ha nem félnek, akkor a gonosz elbukik és a jó győzedelmeskedik mindenek felett!
Lesznek kísértések és olyan dolgok az életben, ami megfordul a fejedben eléd kínálja a sors, hogyan döntesz de jusson eszedbe mindig hogy azt tedd mással, amit szeretnéd hogy veled tegyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!