Molnár Oszkárnak lehet hinni?
2013. jan. 15. 12:40
1/11 anonim válasza:
Egy vicc. A "riporternőn" jót nevettem. "Ettől kiráz a hideg."
2/11 anonim válasza:
"Egy vicc"
Miért, talán melyik szava nem igaz?
3/11 A kérdező kommentje:
Ja.Melyik?
2013. jan. 15. 14:25
4/11 anonim válasza:
Lehet. Aki akar. Minden következményével (de az már nem hit, hanem a véres valóság).
5/11 anonim válasza:
"Miért, talán melyik szava nem igaz?"
Melyik az? Mindenféle drámai dolgot mindenki tud mondani, de bizonyíték nélkül csak egy vicc lesz. De nemcsak a bizonyítékokat, hanem a logikát is nélkülözi ez az ember: nevesül miért kéne az állítólagos gyarmatosítóknak megtanítani a gyarmat nyelvét?
6/11 anonim válasza:
Ott a videó, amit bárki megtekinthet:)
Jah h az nem bizonyíték?
Akkor neked mi a bizonyíték?
Van egyáltalán, amit nem tudok kimagyarázni?
7/11 anonim válasza:
Milyen videó? Ez? Ezek szerint ha én felveszem videóra, amin kijelentem hogy az ég zöld, az is bizonyítva vagyon? Vagy csak akkor ér, ha feltöltöm a zsidó youtube-ra?
8/11 anonim válasza:
Nem ez, hanem amit említ, h megvásárolták az egész mindenséget.
9/11 anonim válasza:
10/11 anonim válasza:
Naja, hát igen így működik ez a világ. Van az embernek pénze, amivel vásárol. Tényleg óriási gaztett. Ugyanezt csinálják az osztrákok, a németek, az angolok, mindenki akinek van pénze. De engem azért még érdekelne, hogy miért tanulja a gyarmatosító a gyarmat nyelvét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!