Miért van az, hogy a gazdagoktól elvesznek és mindig a szegényeknek adnak csak, ebben az országban?
Figyelt kérdés
Szerintem roppant, idegesítő, hogy azok az emberek mernek háborogni és tüntetni akik ezer meg ezer kedvezményben részesülnek. Az első óriási szemétség, hogy több adósáv van, miért aki többet keres nem dolgozik meg eléggé a pénzéért? Akinek nagyobb háza van az többet fizet az ingatlan után is bezzeg aki panelban lakik annak szinte ingyen van (nem a rezsire gondolok). A többedik ingatlan után, miért kell sokkal, többet fizetni és a nyaralókra szintén. Az pedig, hogy egy nagyobb teljesítményű sok milliós kocsira, miért kell több adót fizetni, mint egy szar ladára, autó autó, akié a sportkocsi az is megdolgozott érte. Sztem. rendkivül idegesítő, hogy mindenki itt sír, hogy jajj csak 100.000 Ft-ot keresek blablabla, pedig rengeteg kedvezményben részesülnek, bezzeg aki kijárt több éves egyetemeket, éjszakákat végig dolgozott, és jól élhetne (teljesen megérdemelten) azt ott húzzák le ahol tudják, és mégse szól egy szót se,nem tudom az emberek mikor láttak több diplomás cégvezetőket sztrájkolni, vagy háborogni a magas adók miatt kinek mi erről a véleménye?2010. jan. 17. 00:10
21/22 A kérdező kommentje:
De pont az a lényeg, hogy szálalékban is többet kell fizetnie.
2010. jan. 17. 19:27
22/22 anonim válasza:
Üdv a jövőből embertársak. Eltelt 10 év, 2020 van, és jelenleg egykulcsos van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!