Miért sírnak ennyit a magyarok, mikor szinte nyugati életszínvonal van nálunk?
"Tudom mivel Nyugaton élek."
Akkor mit keresel ott, ha itthon is olyan jó, mint ott?
Nem értem az ilyeneket. Kimegy külföldre melózni, mert Magyarországon már annyira reménytelen volt a helyzete, de onnan ugat vissza, hogy itthon milyen jó. :D
"tévedés a nyugdíjra megy 4-5ezer milliárd."
Hogy menne már el nyugdíjra 5000 milliárd?
Magyarországon 2 millió nyugdíjas él. Ha az 5000 milliárdot elosztod 2 millióval, akkor kijön 2,5 millió forint, ami azt jelenti, hogy átlagban ennyit költünk évente egy nyugdíjasra, ami szerintem jó nagy kamu, mert azt jelentené, hogy átlagban a nyugdíjasaink 210 ezer forintot kapnak havonta.
Ez a 210 ezer szerintem olyan átlag 80, maximum 90 ezer lehet.
Persze nyugaton is vannak szegények, itthon is meg lehet élne, de azért még mindig elég nagy a különbség a Nyugat és Magyarország között.
Körülbelül, mintha Ukrajnát hasonlítanád Lengyelországhoz, akkora a szakadék.
Igaza van azért a kérdezőnek.
Azt hiszik, h kint kolbászból van a kerítés.
Annyiban valóban jobb, h az eu ellátás komolyabb, de amúgy ugyan úgy éhen döglesz, ha egyszerű munkás vagy és nem mérnök vagy valami.
"Hogy menne már el nyugdíjra 5000 milliárd?
Magyarországon 2 millió nyugdíjas él. Ha az 5000 milliárdot elosztod 2 millióval, akkor kijön 2,5 millió forint, ami azt jelenti, hogy átlagban ennyit költünk évente egy nyugdíjasra, ami szerintem jó nagy kamu, mert azt jelentené, hogy átlagban a nyugdíjasaink 210 ezer forintot kapnak havonta."
2milli 900e ember kap nyugdíj ellátást. te csak az öregségieket irtad.
Így az átlag 113e Ft 113ex2,9 millio*12 hó ez kb 3900 milliárd
1200 milliárd megy egészségögyre aminek több mint 50%-át a 60 év felettek veszik igénybe.
3900milliard+(minimum)600milliard+ingyenutazas+egyéb nyugdíjas kedvezmények
Ide is betette a lábát a fidesz pártszékház ahogy elnézem...
Tudnám, ha minden átlagmelós kocsival jár dolgozni, akkor miért van tele a BKV (is)? És nem csak nyugdíjasokkal...
Szemét magyarok, nem tetszik nekik a 80 ezer forintos fizetésük!
Pedig nem is lopnak sokat a politikusok és haverjaik, mindössze csak ezermilliárd forintok párolognak el, amiből a 80 ezer forintból lehetne 200 ezret is csinálni, ami csak 150%-os különbség, tehát nem is annyira sok, hogy szót érdemeljen! Nem hát!
Ja, éhen döglenek a melósok. Én kamionos vagyok, múltkor pakolok le egy helyen Ausztriában, Bregenz környékén. Gyenge a németem, kiderült, hogy az áruátvevő srác jól tud angolul, és nekem is az megy jobban. Dumálgattunk, egyszer csak meséli, nemrég Alaszkában volt pecázni. Egy áruátvevő.
Korábban svéd cégnek melóztam hat évig. Az irányítóink, ezek nem nagyfőnökök, azok, akik a sofőrökkel tartják a kapcsolatot, ezek rendszeresen - volt, hogy évente többször is - New Yorkba jártak shoppingolni, Kanadába, Floridába nyaralni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!