Ha valakinek elege van ebből az országból, akkor melyik országba mennyen?
Ha van írjatok tapasztalatokat.
A legfontosabb a jó életszínvonal!
Sztem adjal meg egy par bazisinformaciot: nyelv eletkor, kepzettseg...?
Sztem eleg egy "jo" eletszinvonal, nem kell rogton kuvaitba kivandorolni, csak mert (tegyuk fol) mert ott a legmakasabb a ppp. Gdp/capita, asszem en rosszul ereznem ott magam.
Pl. Nemetorszag es. GB. nagy es sokszinu orszagok, szamunkra hasznalhato nyelvvekkel. EUn kivul eggyel nehezkesebb.
Sajnos, nem olyan konnyu hazat valtani, ezt 20 ev kulfold utan tudom.
Olyan országba, ahol kóbászkából van a kerítés, természetesen!!!
Ja hogy ilyen nincs? Shit happenz...
Budapesten élek 18 éves fiú vagyok. Idén fogok érettségizni és villanyszerelő vagy víz-gáz-központi fűtés szerelőnek fogok tanulni. Jól beszélek angolul és tudok még norvégul és németül is. (az utolsó kettőt nem olyan magas szinten)
Azért van legem ebből az országból, mert egyre rosszabb a helyzet. (Fizetések alacsonyak, Múltkor eltörtem a karomat és 5 órát kellett várni a röntgenre, már 2-szer kiraboltak, az állam egyre jobban eladósodik, szinte semmit nem fejlődünk és még sorolhatnám)
Mindenki azt mondja fiatal vagyok és beszélek nyelveket szóval menjek innen mert csak rosszabb lesz.
Szívem, Budapesten még egész jó a közbiztonság.
Ilyen nyugaton is megeshet veled.
Kivéve, hogyha valami "szűz" településre költözöl, akkor kevesebb az esélye.
Ezzel a végzettségeddel, szerintem német nyelvterületre menj, ha ki akarsz vándorolni.
Mondjuk Ausztria, nincs is messze, nincs is akkora kulturális eltérés és jól fizetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!