Hogyan lehetne a nudizmust elfogadottabbá tenni?
Szörnyek sok a prűd, frigid ember.
Pedig Isten is meztelenre teremtette az embert, nem pedig mindenféle műanyag ruhában, ami eltakarja a szépet.
Vannak akik szeretik élvezni a természet közelségét és annak gyönyörét.
A nudizmus az nem egy balliberális kultúrális zsidó összeesküvés, ami minket tisztaszívű tisztalelkű szent és sérthetetlen magyarokat akar megdönteni? Vagy ilyenkor lehet szabad az ember? Összezavarodtam :-(
Komolyra fordítva, a kérdező lehetett volna annyira értelmes, hogy ki is fejti ezt rendesen szépen, ahogy illik, nem pedig idehányja az így csak uszításra értelmes pacicitromját... Ez a kérdés - amíg a kérdező nem részletezi tovább -, ennyit ért. Nem többet.
Kéremkapcsoljaki.
"Például autóbuszmegállóban sem végezzük a dolgunkat, mert az nem természetes."
de hát a buszmegállóban buszra várni sem természetes :D a természetben nincsenek buszok
Na, ez már tényleg mindennek a teteje.
Azért, hogy néhány perverz vén kecske legálisan legeltethesse a szemét meztelen óvodás, kisiskolás kislányokon/kisfiúkon...
Perverzség és pedofília burkolt kampánya.
Attól a szülőtől is elvenném a gyereket, aki ilyen helyre viszi... Alkalmatlan a nevelésre.
Az én gyerekemet ne kényszerítse senki, hogy hájas vénemberek töppedt ráncos farkát és narancsbőrös ráncos vénasszonyok muffját kelljen nagy totálban néznie.
szóval te egy strandról, ahol nincs ruha az embereken rögtön arra asszociálsz, hogy ott majd meztelen gyerekek lesznek, akikre majd lehet élvezkedni? :D van egy rossz hírem, de gondolom nem kell kimondanom
és a logikát sem látom, a kisgyerekek általában a sima strandokon is meztelenek, nem? az nem egy pedofil propaganda?
"Az én gyerekemet ne kényszerítse senki, hogy..."
most komolyan, ki kényszerítené bármire is a te gyerekedet? :D akár ha minden utcában lenne egy nudista strand, akkor sem lenne kötelező bemenni oda senkinek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!