Ha szólásszabadság van, akkor miért nem lehet tagadni a holokausztot? Miért büntetik azt is, ha valaki kételkedik abban, hogy túloznak a halottak számában?
Mert megsérted több millió ember emberi méltóságát.
Ráadásul ez mindig csak politikai érdekeket szolgál. Soha nem érdekelte azt a szólásszabadság, aki a történelmet a saját politikai érdeki szerint ferdíti.
Te, hogy éreznéd ha a te családod felét irtották volna ki és valaki letagadná ezt?
(Lepontozni,zsidózni, náciskodni kötelező.)
Fene se tudja, szerintem semmi gond azzal, ha másnak más a véleménye, még ha az hülyeség is.
Itt inkább azzal van a gond, ha az utcára mennek ezt skandálni és balhézni az emberek.
Mert történelmi tény és nem pedig vélemény kérdése.
Az ufókról, vagy a hítről lehet vélemnyed, de a holokauszt megtörténte tény. Érdekes olyat sose láttam, hogy valaki Rákóczi szabadságharcot vagy a lipcsei népek csatáját kérdőjelezte volna meg. Valami fura módón csak a holokausztban kételkedik a sok antiszemita.
Azt gondolom, maga a holokauszttagadás tiltása tényleg egy buta dolog, mert a szólásszabadság mindennél fontosabb lenne.
Azonban látván, hogy vannak acsarkodó aljas büdös paraszt csoportok, melyeknek az a legfontosabb dolga, hogy sokmillió ember halálát tagadják, vagy eljelentéktelenítsék, és az a legfontosabb dolguk, hogy ott fröcsögjenek aholcsak tudnak, és látván hogy ezek az emberek valóban komolyan képesek lennének akár ölni is, azt mondom, meg kell húzni a vonalat és azt mondani, okés butuskáim, ezt már nem szabad.
# 7
Igen, de akkor pl. a szovjet megszállás alatt elhurcolt és legyilkolt emberekkel miért nem foglalkozik senki?
Egyáltalán tényleg az áldozatokról szól a holokauszt, vagy csak egy jó üzlet? Nyugodtan lehet írni, hogy antiszemita feltételezés.
A kommunizmus áldozatainak is van emléknap, senki nem tagadja.
Te is csak jobbos szólamokat hangoztatsz, hogy üzlet...ostoba vagy. De persze az az igazság, amit a hurutinfon olvasol, miért hazudnának?
Semmi érdekük hazudni, objektív hírportál, nem jobbik propaganda. Vagy várjunk csak...
Aha, azért én kétlem hogy ennyi zsidót legyilkoltak volna. Főleg hogy sokan ki is menekültek. Akkor kiknek a leszármazottai élnek Európában? Irracionálisan magas számot vallanak.
És hogy ne lenne üzlet? Mindennél próbálkoznak, legutóbb azt hiszem a MÁV-ot. Hatása pedig úgy tűnik, hogy öröklődik. Bár fogalmam sincs miért.
Ja, te kétled. Az más.
Megkérdezhetem milyen forrásból szedted a véleményed és sz ugye véletlenül sem annak az oldalnak a propagandája, amit támogatsz ugye?
Neked az számít, hogy lehessen zsidózni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!