Miért jó nekünk, hogy beléptünk az eu-ba?
Sajnos úgy néz ki, hogy nem jó. Felvállalom, hogy én is mellette szavaztam, rossz döntés volt, orvosolni kéne.
De miért is? Lehet, hogy most sok segélyt adnak, ez viszont az ország ára. Vagy valaki azt gondolja, hogy csupán emberbaráti szeretetből küldik ide a milliárdokat? NEM! Idejön a sok külföldi, adómentesen megtelepszik, hugyér-szarér dolgoztatja a magyart, amit lehúz belőle azt meg kiviszi, vagy itt fekteti be, hogy még több magyart dolgoztasson hugyér-szarér, tönkre téve a magyar kis és középvállalkozókat. Ez passzív gyarmatosítás.
Arról nem is beszélve, hogy elárasztanak bennünket a sok olcsó külföldi szarral, amivel a magyar árak nem tudnak versenyezni, az ostoba szabályoknak pedig se vége se hossza! Ezen belül a legrosszabb a sok műanyag élelmiszer, amit megeszünk. Én őszintén szólva nem szeretném tudni, hogy mit eszek!
Az eurót valóban jó volna bevezetni, de nem minden áron - most azonnal ki kéne lépni, még ha áldozatokat is kell hozni érte (ez alatt nem életeket értek, ha valaki kötözködni akarna).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!