Zavarna a kevert házasság ha a saját gyerekedről lenne szó? (fehér-fekete/roma/stb. )
És mit jelent a más nemzetiségű? Ha fehér, akkor szerintem mind1.
Lehet valakinek fura ez a gondolkodás, de ilyen is van. Sosem keverednék.
Liberális szülő vagyok,de először biztos zavarna bármelyik.Aztán kulturált emberhez méltóan kezdenék szokni a gondolathoz...
Anyu munkatársa veje cigány.Van két unokája.Nagyon ellenkeztek,de már megszokták.Ő szokta mondani az unokáira,hogy:Na viszek már csokit a cigánygyerekeknek...Egyébbként imádja őket!
Ez a hozzáállás tetszik.
Ha cigánnyal házasodna akkor zavarna (ha tanult cigánnyal, normális életet folytató cigánnyal, akkor kevésbé zavarna, de akkor is zavarna mert a cigánygyerek családjában biztos lennének olyan igazi rajok)
Négerrel is talán egy kicsit, de csak azért mert számomra ők olyan furcsák, de egyébként semmi bajom nincs a négerekkel. Ezt simán megszoknám.
Ázsiaival is ugyanúgy lennék mint a négerekkel. Kivétel a kínaival. Velük semmi bajom, csak az hogy az olcsó szart árulják a hazámban, de kell ilyen is. Bírom a kínaiakat :)
Zsidóval akkor zavarna, ha az az igazi spekuláló fajta, ha normális akkor nem zavarna.
Vörhenyessel zavarna, vörössel nem. (különbség: vörhenyes: szeplős ronda vörös hajú fehér bőrű,
vörös: vörös hajú)
Mi van még?
Szlovákkal nagyon zavarna!
Románnal (nem roma, hanem Romániai) is nagyon zavarna.
Szerbbel is nagyon zavarna.
(ezt a három nemzetet nem szeretem!!)
Lengyellel nem zavarna, ugyan olyan lenne számomra mint egy magyar, ugyanígy a horvát és a bulgár is.
Ja... Csehhel is zavarna.
Ukránnal is zavarna.
Mi van még? Asszem ennyi.
Jaj itt röhögök a "tiszta magyar vér" beszóláson (kifejtették utána hogy nyilván nincs ilyen az etnikumokkal való keveredés miatt) meg ahogy az előző illető végigvette Európát, kik voltak politikailag M.o. ellen a történelem során :D Nyilván nem tenne ellened rosszat csak azért mert magyar vagy, különben nem szeretné a gyereked.
Én magam még a napra se megyek, mert megszállott vagyok a hófehér bőrrel, és hozzám hasonló társat szeretnék. Hogy a gyerekemnek milyen ízlése lesz, az teljesen az ő dolga, nem diszkriminálok senkit, anyám is fekete palival járt lánykorában.
hát... ha emberileg jó a gyerekem párja, és jó családja van, akkor nemhiszem, hogy zavarna.
ha cigányt választana, az más kérdés, akkor zavarna.
de ez már nevelés kérdése.
láttam már cigánylányt, akire megjegyeztem, hogy hű, de szép arca van, vagy valami, de eszembe nem jutott soha, hogy egy ilyet válasszak. így neveltek, rasszista apa mellett nőttem fel.
ha a fiam is így nő fel, nem fog romát választani.
Hát nem örülnék neki , de ha jobban megismerném , és látnám rajta hogy jó gyerek , akkor nem zevarna !
Először tuti , hogy kiakadnék mint pistike alatt a konyhai mérleg !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!