Zavarna a kevert házasság ha a saját gyerekedről lenne szó? (fehér-fekete/roma/stb. )
NEM ! Legyen tiszta vére (magyar) nem kell bele hülye büdös keverék vér !
Szebb Jövőt !
20:43
fordítva írtad xd
igent kellet volna vagyis
hogy igen, zavar xd
Volt 1 kis vitánk az ismerősökkel ezzel a kérdéssel kapcsolatban.
A saját véleményem, ha valakit érdekel, nos színes bőrűvel (roma!, fekete, indiai) teljes mértékben elfogadhatatlan, ázsiaival kevésbé zavarna.
Nem értem azokat, akik így gondolkodnak.
Most őszintén: mi a fészkes fenét számít a bőrszín, meg hogy vágott-e a szeme, vagy nem?
Ha van közös nyelv, amin tökéletesen megértik egymást a felek, és az idegen országból érkező hajlandó elfogadni és tiszteletben tartani az itteni normákat, alkalmazkodni hozzá, tisztességesen, becsületesen élni és dolgozni, tehát kiveszi a maga részét mindenből, aki ki a fenét érdekel, hogy honnan jött?
Tisztességes, jó E-M-B-E-R, ez a lényeg.
Én mindig is bíztam benne, hogy más nemzetiségű párom lesz. Így is lett, és ezzel mindketten nagyon jól jártunk, sokat tanultunk egymástól. Nem is szólva arról a külön előnyéről a dolognak, hogy egészen új ízvilágot is hozott magával a kedves hölgyemény. :)
Miért zavarna?
Minden ember színes, barna, sárga, fekete, árpádsávos...
A megítélésében a legkisebb szerepet a bőrszíne fogja játszani.
19:52 egyet ertek veled!
UI: Tiszta magyar ver nincs, tehat kar errol almodozni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!