Ha háború lenne europában?
melyik ország a legerösebb/ legbiztonsàgosabb?
ahol a legnagyobb valószínűséggel túlélhetö a háború?
Lenne?
Epp egy haboru folyik jelenleg is Ukrajnaban. Nem tudom te melyik csatornad nezed, de jobb lesz ha atkapcsolsz.
Így van, Európa nincs felkészülve egy háborúra! Ha itt (bár erre az esély szinte egyenlő a nullával) mégis lenne, akkor Európa fele azonnal elmenekülne innen, vagy a kontinensen belül egy semleges országot választana új hazájának. Hogy miért? A mi generációnk (19 éves vagyok) úgy született, hogy háborúról a tv-ből és az internetről látott képeket, majd elszörnyülködik, majd pedig elmegy bulizni.. itt senki nincs hozzászokva ehhez, mint Afrikában vagy a Közel-Keleten, itt ép ésszel senki nem tudja felfogni, hogy mit is jelent amikor egy bomba robban melletted, vagy arra kell kelj/feküdj, hogy valahol éppen robbantanak, és hallod a harcot.
11# Ukrajna bár Európa része, de eddig nem igazán integrálódott a felé, amit ma igazán "Európa" címszó alatt értünk.. azaz az Európai Unió felé. Ez olyan, minthogy ha azt mondom Amerika, mindenki az Egyesült Államokra gondol, és nem a kontinensre.
És a kérdésre válaszolva, a hadsereg létszámát és technológiáját figyelembe véve valóban Franciaország a legerősebb.
nem tudom miért lenne, miért Ne lenne? europa is eljuthat arra a szintre ahol most háború van? szerintem igen, főleg hogy a bevàndorlok már mindenhova beszivàrogtak, elég ha a fejükbe veszik hogy nekik az az ország kell, és máris elkezdödnek a bajok. szerintetek egy napon eljut europa arra a szintre ahol most van mondjuk Afganisztán?
Köszönöm mindenkinek ment a zöld pacsi. ilyen kérdésben nincs rossz válasz.
Kérdező! Azért szerintem ha háború is lenne valaha is Európában, azt nem hiszem, hogy a bevándorlók okoznák!:D
Először is egy bevándorló nem olyan céllal megy egy másik országba, hogy "azt megszerezze", hanem mert a "saját" hazájában nem tudod magának és a családjának megfelelő körülményeket teremteni! Legyen ez a szegénység, a politikai vagy vallási nézetek miatt, vagy háború vagy bármi más indok miatt. Szerintem Te is (jogosan) felháborodnál azon, ha mondjuk a német gyakori kérdéseken valaki azt mondaná, hogy: "ha háború lesz Európában azt a magyar és a hozzá hasonló vendégmunkások okozzák majd!"
Mert ez most kicsit így hangzott (nekem legalábbis). Mellesleg egy bevándorlónak a legrosszabb, mert a hazája hazafiatlannak tekinti, míg az "új hazája" úgyszint számkivetettként bánik vele. (de nem vagyok elfogult, tisztában vagyok az ők általuk okozott problémákkal, tapasztalatom is van ezzel kapcsolatban, de ilyen kijelentést nem tennék!) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!