Mi a véleményetek arról hogy egy utasszállító repülőgép lezuhant Ukrajnában?
"én véleményem az, hogy lehetséges hogy egy harmadik fél lőtte le a gépet, hogy még nagyobb feszültség alakuljon ki"
Ja a nemzetközi zsidó és buzł lobbi volt az!
Idióta!
Nem valószínű, hogy "harmadik fél" lőtte volna le a gépet. Igen nagy valószínűséggel vagy az ukránok, vagy a felkelők (most az ott lévő oroszokat is ide számítva).
Nem vitatom, lehetnek olyanok, akiknek érdekük a feszültség fokozása az adott térségben, de azért katonai erővel, rakétákkal ezen a területen csak a két harcoló fél rendelkezik.
Természetesen mindkettő tiltakozik a gyanúsítás ellen, mindkettő a másikat nevezi felelősnek a gép lelövéséért.
És természetesen az egyikük hazudik.
Azért az szar ügy, ha lelövik, és először dicsekszenek vele, utána megpróbálják letagadni, és a másik félre kenni az egészet:
Úgy látszik, rájöttek, hogy egy utasszállítót lelőni nem éppen a hőstett kategóriába tartozik.
A véleményem az, hogy már a kilövés előtt el volt döntve, hogy ki tette. Folyamatosan ezt látom mindenhol, hogy pufogtatják bizonyítékok nélkül a véleményeket; az ukránok pedig már kreáltak is valami hang, vagy videofelvételt. Szánalom ami itt folyik, teljes hírzárlatnak kéne lennie addig, amíg ki nem derül, hogy valóban kik a felelősök (értelem szerűen azokon a barmokon kívül, akik háborús övezet felett repültek az utasszállítóval).
Az Ukrán hadsereg azt mondta, hogy a szakadároknak nincs olyan eszközük, amivel utasszállítót le lehetne lőni. Az oroszok meg miért adnának nekik ilyent, amikor szükségtelen? Ettől függetlenül az ukránok már kapálóznak, hogy a keletiek tették... Inkább maradna kussban.
Addig, amíg nem derül ki a VALÓS tettes, szimplán undorító propagandának és politikának tartok minden véleményt, ami az országok vezetőitől jön.
Szerintem egyébként valami részeg idióta lőhette le. Bár nem értek ehhez nem tudom, hogy maga a fegyver mennyire hülyebiztos; de kizártnak tartom a szándékosságot.
Én egyedül annak örültem, hogy egy család lekéste a gépet és szerencséjére túlélték. Hihetetlen szerencséjük volt (vagy Isteni gondviselés?).
# 3:
Kassa bombázására emlékszel még az isiből? Nem új-keletű dolog ám ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!