Ti utáljátok a franciákat vagy az oroszokat?
Figyelt kérdés
Azért,mert sokan utálják őket a történelmük miatt pedig a mostani generáció nem tehet arról amit elődeik tettek.Ti,hogy vagytok ezzel?2014. júl. 29. 20:22
1/23 anonim válasza:
Nem szeretem őket, a történelmünk miatt, különösen a franciákat.
4/23 hollófernyiges válasza:
Nem, én embereket utálok, nem nemzeteket.
5/23 anonim válasza:
Ha mar tortenelmuk miatt, akkor a nemetek miert maradtak ki?
Amugy en nem utalom az embereket, plane nem egesz nemzeteket.
6/23 anonim válasza:
Nem utálok egy nemzetet sem igazából, mivel NEKEM konkrétan még egyik sem ártott.
7/23 anonim válasza:
Franciákat nem. Oroszokhoz sajnos volt szerencsém. Nem utálom őket kollektíven, de ha tehetem, kikerülöm őket. A franciákkal szemben semmi ilyen érzésem nincs.
(de hogy nem én vagyok az egyetlen ilyen, jól mutatja az hogy az utazási irodák, úgy hirdeti a szállásokat hogy "no russian")
8/23 anonim válasza:
Engem úgy neveltek meg, hogy nem lehet más nemzetet utálni a történelmi háttér miatt. Ahogy apám mondta, hogy nem minden ember egyforma. Lehet az egyik undok, a másik kedves.
Szóval nekem nincs bajom a franciákkal meg az oroszokkal, mert tudom, hogy vannak köztük jóérzésű és rendes emberek.
9/23 anonim válasza:
Én sem 'utálom' őket, különösen az orosz nemzetet, kultúrát és történelmet tartom lenyűgözőnek és irigylésre méltónak.
10/23 anonim válasza:
Én nem nemzeteket, hanem fajokat utálok :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!