Szerintetek ha nők uralkodnának jobb lenne a gazdaság fejlődése? Mert ahogy a férfiak vezetik az botrány!
Most akkor mivel nem váltak el a szüleim attól még nem történt a világba soha olyan hogy a még nagyobb nő tönkrevágta egy férfi életét azzal hogy beadta a lotyópapírt? Érdekes logika.
Ja és Schwarzenegger üzeni hogy cső.
Vicces az hogy ha azt mondtam volna hogy igen elváltak a szüleim akkor meg a nyakamba kapom hogy azért vagyok ilyen megkeseredett mert megtörtént és hogy kussoljak nem az összes ilyen.
Tipikus gyökér női vita "taktika". Ásd el magad a hülyeségeddel.
"Részemről befejeztem."
Azt a passzív agresszív kutyafáját lol
Tudod mit? Nem kaptad volna meg. Viszont megkértelek volna, hogy ugyan kérdezd már meg anyudat, hogy miért is vált el apádtól, mert nyilván nem véletlen.
Remélem soha egy nő se lesz olyan ostoba, hogy összekösse az életét egy ilyen empátiátlan bunkó paraszttal.
"empátiátlan bunkó paraszt"
Még zavarba hozol.
"Azért van kevesebb női gazdasági és politikai vezető, mert a nőkben sokkal kevesebb ambíció van általában arra, hogy vezető hivatalokat töltsenek be. "
Meg főleg kevesebb ész szorult beléjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!