Szerintetek ha nők uralkodnának jobb lenne a gazdaság fejlődése? Mert ahogy a férfiak vezetik az botrány!
"de minden nagy férfi mögött áll egy még nagyobb nő"
aki tartja a markát válás után lol
Nem csak vicces hogy egy nő tud olyan öntelt lenni hogy kijelenti hogy tök mindegy mit fog elérni egy nagy férfi a haverja aki mosogat otthon az "még nagyobb".
Az ilyen zavar engem.
Ha a nők uralkodnának?
Németország kancellárja: Angela Merkel
A Federal Reserve (FED), amerikai jegybank elnöke: Janet Yellen
Az IMF (Nemzetközi Valutaalap) elnöke: Christine Lagarde
Brazília elnöke: Dilma Rousseff
Argentína elnöke: Cristina Fernández de Kirchner
Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselő (lényegében az Európai Unió külügyminisztere): Catherine Ashton
A 2016-os Egyesült Államokbeli elnökválasztást nagyon esélyesen Hillary Clinton fogja nyerni (legalábbis nagyon nagy esélye van rá)
Ha egy nőben megvan az ambíció, az akarás akkor ma is bármit elérhet. Nincs semmilyen férfi vagy női uralom.
A NŐK JOBBAN VEZETNÉK A GAZDASÁGOT? A VILÁG KÉT LEGFONTOSABB PÉNZÜGYI SZERVEZETE ÉLÉN MOST IS NŐ ÁLL. (FED ÉS IMF).
Pálinkafa: sehol nem olvastam olyat, amit te írsz.
Én viszont elvált szülők gyermeke vagyok, senkinek nem kívánom azt a nyomort és nélkülözést, amit egész gyerekkoromban megéltem. Szóval jobb lenne, ha nem beszélnél olyan dolgokról, amikről nincs tapasztalatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!