Velencei tó környéki településeken sok a cigány? "Nagyon nem szeretnék" olyan helyen lakni, ahol egyetlen cigány sincs, úgyhogy legyetek kedvesek osszátok meg velem ezeket a településeket, nehogy véletlenül ilyen helyre költözzek.
Amúgy köszönöm a válaszokat! Mindenképpen Velencei-tóhoz szeretnénk költözni, csak összefutottam a napokban egy ismerőssel, aki azt mondta, hogy egy ismerőse ott dolgozik, és sok a cigány arra (Agárdon)- Én eddig úgy tudtam, hogy nincsenek, ezért (csak trükkösen, mielőtt törlik a kérdést) "nem" akartam oda költözni. Azért fontos tudnom, hogy hol nincsenek, mert olyan helyre "nem" költözök :)
A kultúra közösség sajnos tele van olyan lényekkel, akik szeretik egymás szőrös végbelében nemiszervükkel kavargatni a székletet, illetve ezek holdudvara, és a végtelen "toleráns" rétegek, akik h meghallják az évezredek óta használt cigány szót, azonnal boszorkányüldözésbe kezdenek. Tudtam, hogy itt a megfelelő arcok fognak válaszolni :)
Amikor leállsz cigányozni, az olyan, mintha odapiszkítanál az asztalra.
Lehet hogy ez szerinted vicces, de nem az.
@11:01
Látom nem véletlenül állsz 39%-on. Olvasd el a kérdést még egyszer. Pont az ilyen debilek miatt kell körmönfontan fogalmazni.
"Amikor leállsz cigányozni, az olyan, mintha odapiszkítanál az asztalra.
Lehet hogy ez szerinted vicces, de nem az."
Ezt most a kérdezőnek írtad, vagy nekem?
Én abból az egyszerű okból kifolyólag hívom cigánynak a cigányt, hogy kifejezetten erre kértek cigány ismerőseim. Előítéletes is csak egy egészséges mértékben vagyok, nem gondolom azt, hogy a romungró, a magyar cigányság a megtestesült gonosz, és nem uszítok ellenük, de ha késő este csoportba verődött cigányokkal találom szembe magam, azért átmegyek az ellenoldali járdára. Bizonyám. :)
peace
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!