Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Velencei tó környéki település...

Velencei tó környéki településeken sok a cigány? "Nagyon nem szeretnék" olyan helyen lakni, ahol egyetlen cigány sincs, úgyhogy legyetek kedvesek osszátok meg velem ezeket a településeket, nehogy véletlenül ilyen helyre költözzek.

Figyelt kérdés
Direkt raktam a politika almenübe, gondolom itt több a normális ember, mint a "kultúra és közösség" alatt.

2014. júl. 11. 08:40
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Amúgy köszönöm a válaszokat! Mindenképpen Velencei-tóhoz szeretnénk költözni, csak összefutottam a napokban egy ismerőssel, aki azt mondta, hogy egy ismerőse ott dolgozik, és sok a cigány arra (Agárdon)- Én eddig úgy tudtam, hogy nincsenek, ezért (csak trükkösen, mielőtt törlik a kérdést) "nem" akartam oda költözni. Azért fontos tudnom, hogy hol nincsenek, mert olyan helyre "nem" költözök :)

A kultúra közösség sajnos tele van olyan lényekkel, akik szeretik egymás szőrös végbelében nemiszervükkel kavargatni a székletet, illetve ezek holdudvara, és a végtelen "toleráns" rétegek, akik h meghallják az évezredek óta használt cigány szót, azonnal boszorkányüldözésbe kezdenek. Tudtam, hogy itt a megfelelő arcok fognak válaszolni :)

2014. júl. 11. 10:09
 12/21 A kérdező kommentje:
Ott a link.
2014. júl. 11. 10:10
 13/21 A kérdező kommentje:

Orsós Klári "valóban" nem cigány

[link]

és pendli "úr" sem

[link]

No, de eltértünk az alapkérdéstől :)

2014. júl. 11. 10:13
 14/21 anonim ***** válasza:
48%
El bizony, mivel ezek nem a csecsemőlopás elkövetői, sem pedig a sértettei. Tudniillik egyik sem volt cigány, azok, akiket linkeltél, meg azok.
2014. júl. 11. 10:16
 15/21 anonim ***** válasza:
Az "alapkérdésre" meg már válaszoltam, szerintem irány Szombathely és környéke. Talán a legkevesebb cigány van ott egész Magyarországhoz viszonyítva.
2014. júl. 11. 10:17
 16/21 A kérdező kommentje:

[link] :D

Én pedig írtam, hogy a Velencei tóhoz akarunk költözni :) Azért köszi :)

2014. júl. 11. 10:20
 17/21 anonim ***** válasza:
12%

Amikor leállsz cigányozni, az olyan, mintha odapiszkítanál az asztalra.

Lehet hogy ez szerinted vicces, de nem az.

2014. júl. 11. 11:01
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Agárdon laknak rokonok, jó környéknek számít.
2014. júl. 11. 11:02
 19/21 A kérdező kommentje:

@11:01

Látom nem véletlenül állsz 39%-on. Olvasd el a kérdést még egyszer. Pont az ilyen debilek miatt kell körmönfontan fogalmazni.

2014. júl. 11. 11:12
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

"Amikor leállsz cigányozni, az olyan, mintha odapiszkítanál az asztalra.

Lehet hogy ez szerinted vicces, de nem az."

Ezt most a kérdezőnek írtad, vagy nekem?

Én abból az egyszerű okból kifolyólag hívom cigánynak a cigányt, hogy kifejezetten erre kértek cigány ismerőseim. Előítéletes is csak egy egészséges mértékben vagyok, nem gondolom azt, hogy a romungró, a magyar cigányság a megtestesült gonosz, és nem uszítok ellenük, de ha késő este csoportba verődött cigányokkal találom szembe magam, azért átmegyek az ellenoldali járdára. Bizonyám. :)

peace

2014. júl. 11. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!