Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Félek a hungaristáktól + a...

Félek a hungaristáktól + a Skinheadoktől! Van okom félni tőlük? Vagy melyiktől kell jobban félni?

Figyelt kérdés
nemvagyok cigány se zsidó .... lehet hogy az a bakancs vagy az a fekete kabát rémít meg vagy a zene vagya sál nemtudom de félek tőlük ....Amikor elmegy melletem egy az utcán akkor összerezzenek Segitsetek légyszi ! 15/L
2010. jan. 6. 15:42
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
én jobban félek ha elmegy mellettem egy horda kan cigány. azok 100% h nem mennek el melletted szó nélkül.
2010. júl. 14. 12:53
 42/44 anonim válasza:
Nem kell félned tőlük én is skinheaad vok vagyis a hungarista és a skinhead közt vagyok és ok nélkül nem bántunk senkit meg mi tiszteljük azt a törvényt h 1v1 soha nem vagyunk többen mint ellenfeleink ok nélkül még a romákat se verjük meg mert van eszünk sok véleményel ellentétben
2010. szept. 20. 16:13
 43/44 anonim válasza:
Ja és az is jellemző hogy ha valamelyikünk vagy egy ismeretlen bajban van azon segítünk de csak akkor ha nem ő a hibás és többen akarják megverni
2010. szept. 20. 16:17
 44/44 Gryphon válasza:
15-16 evesn hatalmas hungaristak meg skinheadek lehettek. Fogalmatok sincs a vilagrol. Eltartottak vagytok felellosseg nelkul..mondhatnam hogy divatmajmok. Attol hogy elolvasod a mein kampf-ot meg nem leszel az. Mar ha esetleg elolvastatok amit ketlek. Fogalmatok sincs a magyar tortenelemrol vagy a holocaustrol de meg az eletrol sem. Pfff..gratulalok. szebb jovot
2016. aug. 21. 07:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!